Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
@skorpijica
lol, i meni to isto poslao i napisao : " Dok sam ja voditelj na radiju, nikad ti necu pustiti nijednu pesmu iz Kazahstana". Ma nema veze, ne ljutim se ja na njega...
zbekU, pa ti dosao na 19. sprat?! E sad pazi sta postujes, sad da te vidim, nemoj da brukas taj broj, 19 je nosio najveci smeker medju fudbalerima, faca nad facama.
I da pocnes da navijas za pravi klub a ne za neke furundzije iz Londona, za topdzije iz Milana da navijash!
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
11/01/2003
Inter 1 - 5 Arsenal
Vieri (33)/ Henry (25, 85) - Ljungberg (48) - Edu (88)-Pires (89)
7/29/2007
Arsenal 2 - 1 Inter
Aliaksandr Hleb (67) - Robin Van Persie (84) / David Suazo (62)
Onako, iz malog mozga...Cisto za prisecanje (zvizduce...) pa ko puni, a ko prima!(da prostish na izrazu)
A za Bati-ja...poshtovanje, najvisheg stepena...mislim ipak ima kabriolet Yuga...ne?
slatka_sanerka Anđeo s greškom
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
bila i oslaaaa
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Alexns je napisao/la sledeće:
11/01/2003
Inter 1 - 5 Arsenal
Vieri (33)/ Henry (25, 85) - Ljungberg (48) - Edu (88)-Pires (89)
7/29/2007
Arsenal 2 - 1 Inter
Aliaksandr Hleb (67) - Robin Van Persie (84) / David Suazo (62)
Onako, iz malog mozga...Cisto za prisecanje (zvizduce...) pa ko puni, a ko prima!(da prostish na izrazu)
Mozes ti to bolje, pajo, mozes ti to mnogo bolje.
1389---> bio boj na Kosovu
1789 ---> bejashe vrancuska burzhoaska revolucija
1941-1945 ---> drugi sveCki rat
Mnogo, bre, pajo zivis u proslosti. Pusti sta je bilo, gledaj ono sta ce biti sutra.
@ostali clanovi foruma
Joj sta su muke malog Radojice naspram mojih. Bolje da ste me bacili Becir-agi u tamnicu, da mi stavljaju klince pod nokte, zmiju prisojkinju u njedra da mi meću,nego sto ste mi njega dali za pashenoga.
No sta je-tu je. Datum registracije i pashenog ne mogu da se biraju.
Ma volimo se mi, nego ovo je nesto izmedju nas sto vi ne kapirate.
To ima svoje zasto jos iz rodnog kraja.
@paja
A ovo ti je za jesen 2007. i za temu vesti ( Che Gevarina kosa), tada si me ometao dok mi je na msn-u bila... ma nije vazno ko mi tad bio.
Ti navalio da pricas o Miskovicu, Abramovicu( secas se toga?), a devojka me pita: ko ti je ovaj, zasto te tako oslovljava?
Niko-kazem ja-ne poznajem ga, prvi put ga vidim na forumu.
pashenogovo oro
RekNUo mi neko, onako u prolazu, da je moj pashenog ostavio poruku za mene...sve 'vala mogu da previdim ali to - nikada!
"Ma volimo se mi, nego ovo je nesto izmedju nas sto vi ne kapirate.
To ima svoje zasto jos iz rodnog kraja. "
Ajd' lpo priznaj ljudima da je zbog onih pecuraka iz shume, shta zavlacish, nemo' da ti dovodim nasheg starog drugara cije ime necemo da pominjemo...
"...a u ruke Mandushica Vuka svaka pushka bice ubojita." Kak' da se ne secam shta je moj dragi pashenog reknuo...ali...kol'ko mene secanje sluzi ti si prvi pominjao Mishkovice i Abramovice...no ko da je to i vazno
A shto se ora tice...ostavio si me bez daha i komentara...Pashenoze moj...najdrazi...pa'ni mi na grudi!
velociraptor Banovan!
Nije tako bilo, nije tako bilo, ti si ih prvi pomenuo.No, nije ni vazno.
Podrav ili pozzz, kako si ti voleo stalno da pises, arbato!
Sta je, bre, ovo... Prvo trola41, lane86, sad i ti...
Ovo kao da je vremeplov domaceg.de, podsetnik na ona vremena kad smo se opasno zezali ovde, kad je bilo prijatnije provesti vece na ovom forumu nego izaci u bilo koji kafic. Lepa vremena,a?
Nema vise nikog od tog drustva u kafani, retko kad svrate, mozda samo dodje konjanik ponekad i niko vise.
Ako i treba, i treba tako, i mi kad smo poceli da izlazimo tamo, drugi su pricali: " Ko su sad ovi, sve neke nove face".
Ja i ti smo x puta postovali jedan iza drugog, negovali taj slobodniji izraz i nikad, nikad nije bilo ni najmanje varnice.
Video sam sta si napisao u temi " Da li volite nekoga sa domaceg.de" i sta da ti kazem osim hvala!
Ako si to ozbiljno mislio , hvala ti od srca. Ako nisi, pa opet ti hvala, ti znas da volim shalu na svoj racun i da ne mogu da se naljutim na tebe.
E da... Drago mi je da te vidim ovde, uvek se obradujem kad jos ima faca iz 2006. na forumu.
Poklon? Pa u skladu sa postom, ovo nece razumeti novi clanovi, ali ti sigurno hoces.
Zelim ti srecnu novu godinu i sve najbolje.
ee, medbato, medbato...Taman da u pauzama izmedju prepricavanja Gorskog Vijenca imash shta da ispricash unucicima...
Shta da kazem a da ne ruzim recenice koje si vec ispisao...Heh, "nove face", valjda je tak' i red, da se "smenjujemo", ko po "turama" u "kafani", "usavrshavamo" sa boljim smislom za humor i...a sad...o ostalom ne mogu ni da pricam...zapravo ne mogu ni o humoru, kanda sam prevazidjen A 'di cemo mi, "stara shkola" pa da ne bude od srca, jashta da je iskreno...ne volEm da koristim taj izraz ali - do koske, a vala i dublje
'Fala ti lopove najiskreniji i najposhteniji, bila je vala cast upoznati te i takodje ti zelim sve najbolje kako u novoj 2009. tako i u predstojecim godinama.
Jejaorka ~Angel azul~
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
E, samo sam svratila da vidim jesi bolje...
U svijetu tajni mi nismo sami...
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
Alex trazila cestitkice sa patkicama i kojekakvom slicnom zivinom i osim na Novogodisnjoj trpezi nigde ih nisam nasla
Ne ide da ti cestitam Novu bez slike u cestitci pa sam ti nasla ovo
Ona ti zeli da ti ova godina donese radosti i neznosti a ja jos moram da ti pozelim srece, uspeha, zdravlja i para
Od srca tvoja znas ti vec sta
Mrdam Jeja, mrdam
Ma moze i na stolu, ne bunim se ja... Just kiddin' HVala swatkice, iako vishe preferiram Mc' Lauren... Josh jednom hvala ti od srca moja znamo vec shta...
Jejaorka ~Angel azul~
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
Mekani sve naj naj, i ostani tako otkačen kao što si dosad bio
U svijetu tajni mi nismo sami...
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma