_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ
crnibiser samotvoja24
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
Evo da se i ja stupasim ovdje..imati tebe pored sebe jedno je od najvecih bogastava sto ih covjek u zivotu moze imati. Veliki pozdrav iz Sarajeva
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
anchi22 •• 20:01 ••
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
Navratih ovde da te pozdravim i posaljem cmokkk
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
Dragi moj crnibiserčiću , hvala ti na ovim divnim rečima... Veliki JUB putuje ka milom mi Sarajevu
Anči, cmokim i ja tebe, pa navrati još koji put
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
... učiteljice .. znam da si zauzeta ovih dana ali moram da ti ostavim ovako neku lepu poruku čisto da, kad se odmoriš, malo vidiš i ovaj tvoj kutak ..
Svratih da te pozdravim i da ti pozelim sve najlepse u Novoj 2009,
mnogo zdravlja, srece ljubavi i sve sto pozelis da ti se ostvari
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Draga moja drugarice, sve najbolje i puno sreće ti želim u novoj 2009. godini!
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Draga moja prijateljice .. savetniče .. ma .. šta god i kako god ga uzmeš .. evo mene u tvom kutku i da ti čestitam novu godinu i sve najbolje u njoj i da ti se sve želje ostvare ..
Dragi moji, hvala vam na divnim rečima i željama, na pažnji, to puno znači! Ja vama želim spokoj, ljubav i zdravlje, lood provod, smeh i zadovoljstvo! Ljubim vas!
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma