:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
„Dvogodišnji dečak srpskog porekla koji je u petak spasen od utapanja u jezero Mičigen posetepeno se oporavlja“, izjavila je njegova baka, a prenosi list “Chicago Sun-Times”.
“Mali Lazar je bolje, a kod njega je primetan bolji rada bubrega, jetre, kao i postepen oporavak moždanih funkcija”, izjavila je njegova baka Dragana Bojanović, dodajući da su “svi zbog toga veoma srećni”.
Ona je takođe dodala kako je svesna da će Lazarov oporavak biti težak, jer je proveo čak 15 minuta pod vodom.
Draganin suprug Stanko Bojanović (65) šetao je sa Lazarom u petak popodne, kada je iznenada jak vetar oduvao kolica koja su se prevrnula i potonula u jezero. Stanko je uleteo u vodu kako bi spasao unuka, ali kako u tome nije uspeo, obratio se za pomoć slučajnom prolazniku koji je pozvao policiju i vatrogasce. Oni su izvukli dvogodišnjaka i njegovog dedu iz hladne vode i smestili ih u bolnicu.
Predstavnici Dečije bolnice u Čikagu, u kojoj se Lazar oporavlja, odbili su u nedelju da prokomentarišu njegovo zdravstveno stanje. Deda Stanko je imao manje srčane smetnje, ali će najverovatnije uskoro biti pušten na kućno lečenje.
“Pozivi na molitvu za pomoć malom Lazaru šire se srpsko-američkom zajednicom”, rekao je sveštenik Mile Matić iz crkve Svetog Save u Ohaju, dodaje “Chicago Sun-Times”.
Porodica Bojanović inače živi u Klivlendu.
“Nadam se da će moj Lazar biti dobro”, rekla je njegova baka, dodajući da misli “da mu je Bog pomogao”.
(Blic)
|
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Dobro je hvala Bogu... Mali će biti "nejveći bludnik grada Čikaga"...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Marjan84 Dobro upućeni član

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

|
|
|
Verovatno je i nespretnog dedu oduvao vetar...
|
_________________ "The brightest lights in the darkest nighT"
.:.MARJAN.:. |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Za malog sam cuo da se prica ... deda bio nespretan i nije mogao da izdrzi vetrove
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
Neki put, ni ljudi oko mene ne mogu da izdrze moje vetrove! Ne cudi me sto deda nije mogao da izdrzi vetrove!
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|