www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Oporavlja se dvogodišnji Lazar koji je upao u jezero...
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 21, 2008 11:35 pm    Naslov poruke: Oporavlja se dvogodišnji Lazar koji je upao u jezero... Na vrh strane Na dno strane

„Dvogodišnji dečak srpskog porekla koji je u petak spasen od utapanja u jezero Mičigen posetepeno se oporavlja“, izjavila je njegova baka, a prenosi list “Chicago Sun-Times”.
“Mali Lazar je bolje, a kod njega je primetan bolji rada bubrega, jetre, kao i postepen oporavak moždanih funkcija”, izjavila je njegova baka Dragana Bojanović, dodajući da su “svi zbog toga veoma srećni”.
Ona je takođe dodala kako je svesna da će Lazarov oporavak biti težak, jer je proveo čak 15 minuta pod vodom.
Draganin suprug Stanko Bojanović (65) šetao je sa Lazarom u petak popodne, kada je iznenada jak vetar oduvao kolica koja su se prevrnula i potonula u jezero. Stanko je uleteo u vodu kako bi spasao unuka, ali kako u tome nije uspeo, obratio se za pomoć slučajnom prolazniku koji je pozvao policiju i vatrogasce. Oni su izvukli dvogodišnjaka i njegovog dedu iz hladne vode i smestili ih u bolnicu.
Predstavnici Dečije bolnice u Čikagu, u kojoj se Lazar oporavlja, odbili su u nedelju da prokomentarišu njegovo zdravstveno stanje. Deda Stanko je imao manje srčane smetnje, ali će najverovatnije uskoro biti pušten na kućno lečenje.
“Pozivi na molitvu za pomoć malom Lazaru šire se srpsko-američkom zajednicom”, rekao je sveštenik Mile Matić iz crkve Svetog Save u Ohaju, dodaje “Chicago Sun-Times”.
Porodica Bojanović inače živi u Klivlendu.
“Nadam se da će moj Lazar biti dobro”, rekla je njegova baka, dodajući da misli “da mu je Bog pomogao”.

(Blic)

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 37

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 21, 2008 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobro je hvala Bogu... Mali će biti "nejveći bludnik grada Čikaga"... Mr. Green

Marjan84
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 03 Feb 2008
Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 22, 2008 6:44 am    Naslov poruke: :S Na vrh strane Na dno strane

Verovatno je i nespretnog dedu oduvao vetar...

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 22, 2008 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Za malog sam cuo da se prica ... deda bio nespretan i nije mogao da izdrzi vetrove

bokiskroz
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 19 Dec 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 22, 2008 5:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neki put, ni ljudi oko mene ne mogu da izdrze moje vetrove! Very Happy Ne cudi me sto deda nije mogao da izdrzi vetrove! Very Happy

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 22, 2008 10:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eeee Srbin je to

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Oporavlja se dvogodišnji Lazar koji je upao u jezero... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon