:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Momčilo M. (54) i sedmogodišnja T.M. teško su povređeni, dok je Smilja M. (50) zadobila lakše povrede u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 9.45 časova dogodila na Bulevaru vojvode Mišića, kod Sajma. Do sudara je došlo pošto se prikolica teretnog kamiona otkačila, probila zaštitnu ogradu i udarila u „lanču“ (BG 647-633).
Povređeni su bili u „lanči“ i kretali se ka Adi Ciganliji kada im se ispod Železničkog mosta isprečila kamionska prikolica (BG 21-14) za prenos drva. Od siline udarca prednji deo automobila je potpuno uništen, a sva stakla su popucala. Troje povređenih prebačeno je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar. Momčilo i devojčica T.M. zadržani su na reanimaciji, a Smilja je prebačena na ortopediju Urgentnog centra.
(Blic)
|
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Ovo je, ljudi moji, jedna strasna stvar. Ne znam kako vi misljenje imate o ovome, ali ja sam se ziv sledio.
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Kako prokomentarisati nešto što smo komentarisali puno puta, tako je to kada imate vozače koji kupe vozačku
|
|
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
| D@cha je napisao/la sledeće: | | Kako prokomentarisati nešto što smo komentarisali puno puta, tako je to kada imate vozače koji kupe vozačku | To uopste ne mora da bude tacno! Prikolica se otkacila, to je, dakle, mehanicki kvar. Ne mozes doci do zakljucka da je bas taj covek kriv, zato sto je vozio kamion sa prikolicom.
Odakle ti informacija da je on kupio vozacku?
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|