:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Američki glumac Vesli Snajps osuđen je na tri godine zatvora zbog neizmirivanja poreskih obaveza.
Federalni sudija je zvezdi holivudskih akcionih filmova izrekao maksimalnu zatvorsku kaznu koju su tražili tužioci - godinu dana za svaki slučaj kada je Snajps namerno izbegao da podnese poresku prijavu, prenosi BBC na srpskom.
Snajpsovi advokati tražili su da sud bude uviđavan prema njihovom klijentu, kao osobi dobrog karaktera, tvrdeći da su optužbe neosnovane.
Tužioci su insistirali da presuda treba da služi kao primer, upravo zbog Snajspove slave.
Vesli Snajps je u februaru proglašen krivim da je namerno izbegao da podnese poreske prijave 1999, 2000. i 2001. godinu.
Sudija koji je izrekao kaznu je naveo da je reč o ozbiljnim krivičnim delima. Snajps je, izvinjavajući se, sebe opisao kao "idealističkog, naivnog, strasnog, istinoljubivog i duhovno orijentisanog umetnika, koji nije stekao obrazovanje u oblasti zakona i finansija", prenosi "Blic".
Zvezda filmova "Blejd 3" i "Razbijač" zatražio je da bude kažnjen uslovnom, umesto zatvorskom kaznom.
Glumačke kolege Vudi Harelson i Denzel Vašington sudu su poslali svoja pisma kao svedoci Snajpsovog karaktera, što su učinili i članovi porodice, prijatelji i poslovne kolege.
Snajps je prvi put zaigrao na filmu tumačeći ulogu u komediji "Divlje mačke" 1986. godine, a pojavio se i u filmskim hitovima "Belci ne umeju da skaču" i "Putnik 67".
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
EVIL ANGEL Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Okt 2007 Poruke: 154

|
|
|
8 godina je trebao
|
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Neeeeeeeeeeee, Vesli, ko ce sad da te menja u filmovima!!!!!!! Meni je zao, uglavnom su uloge manje-vise ok, tako da mi je krivo sto ide u tvorza.
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Lepi zakon .. ne radi poreske izvestaje .. ajmo u zatvor .. a ne ovako ljudi muckaju tamo vamo pa bogatasi ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
CCC a ko će naše bogatune zbog poreza na sud kada kupuju i sudije i sudstvo
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|