:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Legenda hrvatskog fudbala Davor Šuker poznat je i kao veliki šarmer, a njegova "meta" u Zagrebu bila je - Jelena Janković.
“Šuker mi je prišao u hotelu Vestin, gde smo odseli i rekao mi: 'Hoću da upoznam devojku sa kojom sam u vezi'. Bila sam iznenađena, jer ga nisam prepoznala. Pitala sam se ko je taj čovek i kakva je to priča, a onda mi je on objasnio da su neki mediji pustili vest da smo nas dvoje u vezi, pa je hteo I da me zvanično upozna. Bio je to baš zanimljiv susret”, ispričala je Džej Džej, koja je u Zagrebu inače bila u pratnji svog dečka Nemanje.
Ona je reklaa da ju je taj susret nasmejao i istakla da je posle zanimljivog “starta” kasnije opušteno proćaskala sa Šukerom.
Takođe, Jelena je bila iznenađena pitanjem o snimanju navodnog nastavka filma “Hajde da se volimo”, u kojem bi ona, zbog velike sličnosti trebalo da glumi Lepu Brenu, protagonistkinju prva tri nastavka, a Janko Tipsarević njenog supruga.
"Ne znam ništa o tome, niko me nije kontaktirao tim povodom", odgovorila je Jelena, povodom medijskih napisa da je Boba Živojinović, suprug Lepe Brene i direktor Teniskog saveza Srbije, navodno nedavno kupio i jahtu specijalno za potrebe snimanja tog filma.
(MONDA)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Ma jeste, Boba kupio jahtu samo radi toga. Nije on lud toliko. Sta ti je sudbina, njega su zvali nekako pogrdno, jer je sustinski bio slab teniser, ali, eto njega, eto Brene, eto i jahte!
|
|
|
| |
|
 |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Jahta alal vera. Isto ja mislio da Dzej je onaj pevach - kada prvo videh post.
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|