:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Španska policija zaplenila je 16 tona hašiša i uhapsila protekle sedmice širom zemlje 63 osobe osumnjičene za šverc droge, javili su u utorak lokalni mediji.
Na ostrvu Majorka, zaplenjeno je više od šest tona hašiša, dok je 36 švercera uhapšeno.
U oblasti Oliva i Denija, nedaleko od Valensije, na istoku zemlje, policija je zaplenila četiri tone hašisa, a na Kosta Bravi na severoistoku i u oblasti Fuenhirola na jugu Španije, još tri tone te droge.
Kako je navela policija, zaplene su delimično rezultat lepog vremena, koje je zajedno sa mirnim morem privuklo mnoge krijumčare da prošvercuju hašiš preko Mediterana koristeći male motorne čamce, javile su agencije.
(Tanjug)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Hmmmmm, koliko li ce tona zaplenjenog hasisa ponovo zavrsiti na ulicama spanskih gradova...?
|
|
|
| |
|
 |
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI

|
Godine: 115
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom

|
|
Hmmmmm koliko ce tona izgoriti u dimu i koliko ce ljudi biti high od dima?
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|