:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Problematičnu RnB pevačicu Vitni Hjuston, posle borbe sa drogom i gorkog razvoda od Bobija Brauna, zadesila je nova tragedija.
Američki tabloidi pišu da je ćerka pokušala da je iseče žiletom, a zatim presekla sebi vene.
Bobi Kristina Braun (15) posvađala se sa majkom nekoliko dana pre svog rođendana, piše "Nešnal enkvajerer".
Navodno, Vitni i njena ćerka već dugo imaju velike nesuglasice oko problema stanovanja devojčice, koja ne želi da živi sa majkom.
"Bobi Kristina je, u jeku svađe, uzela žilet i zamahnula prema majci. Pošto nije uspela da je ubode, presekla je sebi vene" otkriva rođaka En Dejvis za "Enkvajerer".
Devojčica je odmah prevezena u bolnicu, gde su joj lekari spasili život i sanirali povrede, a trenutno se nalazi na psihijatrijskom odeljenju bolnice u Atlanti.
Mala Bobi, čini se, krenula je stopama svojih problematičnih roditelja. Pre izvesnog vremena, internetom su počele da kruže slike na kojima se vidi kako pije i puši.
Vitni (44) i Bobi Braun (39) razveli su se prošle godine, nakon skoro 15 godina braka. Starateljstvo nad ćerkom pripalo je pevačici.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
Ne znam da li sam u pravu, ali deluje mi da sa slavom dolaze i problemi.
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
na zalost je logicno da su svojim problemima zanemarili dete, tako da nije cudno ponasanje male
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
|
To moze biti samo pretpostavka. Niko ne moze biti apsolutno siguran u to sta se desava u drugoj porodici. Jedino sto mi mozemo uzeti u razmatranje kao cinjenicu je nekontrolisano ponasanje Vitni tokom uzimanja narkotika, sto je po meni nedopustivo u slucaju da zena ima decu. Po tome se vidi da je neodgovorna majka. Bar ja vidim da je neodgovorna.
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Od roditelja i deca definitivno loš uzor
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|