:: |
Autor |
Poruka |
Pizza_Guy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Jan 2007 Poruke: 214 Mesto: Beograd

|
|
Pozdrav na bLackLady od Pizza gajcica
|
_________________ What eyes see the mind believes...
 |
|
|
|
 |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
rL-Valter - ma bre, što manje razmišljaš bolje je a i ko zna zašto je to dobro
Nego, ti li to misliš da sam ja pijana veštica, ili opet proturaš neki šovinistički stav o ženama kao vozačima?!
Pizza_Guy - srce moje malo đavolje, dođi ti da te ja
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Evo mene opet ovde .. doduše bez kazana i bez .. ičega .. zima došla pa velim ne letiš sad toliko .. al reko ajd da dođem samo da pošaljem jedan veliki pozdrav.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
tombocar -kraljevski stil-

|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Jul 2008 Poruke: 4473

|
|
dobra stara paklena lady
pozdrav veliki
|
_________________ Najbolji ljudi to su oni koji su prema sebi najstrozi, i koji oproste drugom i ono sto ne bi nikad oprostili samom sebi. |
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
A šta ja ovdje da napišem, da ne bude između redova
Tamo zaključio, sad se kreće, pa eto, neću mnogo, da ti ne zasolim odnosno ne dosadim na početku svega.
U glavnom, eto, Bosna pobjedi, šta da ti kažem A čitat čemo se mi još
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
Boky- tz tz tz
A na šta to liči da dođeš, uđeš na nečiji posed praznih ruku?
tombocar- vidi ti njega kako bre stara?! Fundamentalno obrni pažnju na ponašanje
Konjanik- šta god da napišeš ja ću čitati između redova, aha O dosadi nema ni govora, tako da opušteno brej
Navijamo za Bosnu, aha
PozZ i hvala na svraćanju
A sad za sve koji navrate (ako bude takvih), nema ulaska bez izuvanja, i praznih ruku pa ko voli nek izvoli
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Pa znaš kako .. bolje i da dođem praznih ruku i da znam da sam dobrodošao nego da dođem punih ruku pa da me isteraš čim uđem .
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |

|

|
|
A je li tako...
Dobro sam si tražio
Ajde lagano put pod noge
|
 |
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Crna moja lepa damo
Cim otvorim ukocim ni "A" e pa ja tebi zelim dobro jutro,dan il sta vec budi mi i dalje 'nako "luda" ti znas sta sve spada u to da ne nabrajam... I zelim da budes uvek onako nasmejana srecna i zadovoljna i to vec valjda znas na sta mislim
Pa ljubim teeee
Porukica za tebe
Praznih ruku jok ja kod tebe nikako,,, ako bar dodjem bez ista onda ti ipak donosim reci da te grlim, ljubim i da te vOlem joj dosta od mene raskocih se odmah ajd pozdravljam te pa se cujemo i preko one druge zice
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Kao prvo, draga moja plava
A sad...
Dobro jutro i ja tebi želim
Naravno, imam i ja tebi nešto da kažem, aha...
Tvoje ruke nisu prazne, nose prijateljstvo, a to je neprocenjive vrednosti
Ljubi tebe tvoja loOda
|
 |
|
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
Stigla donela novi, oni ti nešto ne valjaju...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |

|

|
|
Draga moja vršnjakinjo i imenjakinjo
Neka si donela lonče, nego di je poklopac
Nego, oli ti meni da se pridružiš, m?
|
 |
|
|
|
 |
|
 |
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> Blacklady kutak |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3, ... 11, 12, 13 sledeća |
Strana 2 od 13 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|