www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Blacklady kutak
Strana prethodna  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~
::  
Autor Poruka
Jejaorka
~Angel azul~
<b>~Angel azul~</b>

Datum registracije: 03 Apr 2008

greece.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 24, 2008 9:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh draga moja, ovo je specijalni lonac bRez poklopca Mr. Green

I ne znam kad i ne znam gdje
Ici cemo istom stranom ulice...
Vjeruj mi duso srest cemo se
U svijetu tajni mi nismo sami...

rL-Valter
panonski mornar
panonski mornar

Datum registracije: 24 Feb 2008
Mesto: Senta sity

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 25, 2008 12:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh ovako umoran ka pas, nemoga da odolim a da nepozelim nesto blakicu Wink Wink Wink

dakle zelim joj jednog ovakvog na sokicu subotom uvece Mr. Green Mr. Green Mr. Green

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄
<b>►∞ bLack eviL witch ∞◄</b>

Godine: 45

Datum registracije: 18 Avg 2004
Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 25, 2008 9:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jejaorka- Draga moja, u sve si upućeta Razz Wink

rL-Valter
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Joj šovinisto, da mi je znati šta ti se vrzmalo po glavi dok si mi tako umoran poželeo ovog malog, buckastog čovečuljka... Mr. Green

Sve bi bilo ok da si mi ga poželeo subotom uz pivo, ali da napraviš takvu grešku... e to nije za oprostiti Razz Mr. Green Laughing

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 25, 2008 7:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eto .. pa posle kaži da možeš sve sama . c,c,c .. moraju drugi ljudi da ti donose lonce i poklopce kako bi me uvela u lonac .. sramota bre Laughing

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 25, 2008 7:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehe kao prvo, ko kaže da ne mogu sve sama Shocked
To što je devojka vaspitana, a uz to i praktična pa je došla sa adekvatnim poklonom, ne znači da sam ja nesposobna... Razz Twisted Evil

Kao drugo, qj je tebe pa pozvao u lonac... tvoje vreme krčkanja je davno prošlo Razz Mr. Green Znam da se moj lonac ne zaboravlja, i da bi se ti rado vratio u njega... ali... na mladima svet ostaje, pa tako i na novom mesu Very Happy Mr. Green

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 25, 2008 8:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A tako znači .. oćeš da kažem da sam ja veteran .. pa .. majka mu stara ... zar sam toliko ostario ? Cool Laughing Laughing

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 25, 2008 8:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne... hoću da kažem da je prošao brzi voz a tako i tvoj boravak u loncu (bar mom)... Razz Mr. Green
Možda je juha bolja od stare koke nego od piletine, ali meso ako je matoro ono je žilavo, a ja takvo ne jedem... ako razumeš šta hoću da ti kažem Very Happy Mr. Green
Uostalom, već si se krčkao, a jelo ne valja podgrevati... izgubi ukus, a i postaje pokvareno Shocked Razz
Meni stomačni virus nije neophodan Razz Mr. Green Mr. Green

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 25, 2008 8:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

reče neko nekad davno ' Bez starca nema udarca ' Wink Very Happy

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 25, 2008 8:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jasno mi je na šta aludiraš sa tim "udaranjem"...
Da se razumemo, možda neke "domaćice" što ja svakako nisam, kada odu na pijacu i kupe krastavac, ne predebeo, nikako mali... itd... isti ne koriste u kulinarstvu već za zadovoljenje svojih potreba Rolling Eyes Ja se ne zadovoljavam svojom hranom, pa ni njenim sastojcima (mislim na meso), već hranu unosim u svoj želudac, za tebe verovatno dvosmisleno, oralnim putem, ili ti žvakanjem... i tako hranim svoj organizam...

Dakle... nadam se da ćemo uskoro prestati sa ovom temom... jer ja pričam o jednom, a ti o sasvim drugom...

rL-Valter
panonski mornar
panonski mornar

Datum registracije: 24 Feb 2008
Mesto: Senta sity

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 26, 2008 12:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zju rock,n roll baby Laughing

stobom se zakaciti, treba imati ...... Embarassed

bLackLady
►∞ bLack eviL witch ∞◄

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 26, 2008 7:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Di s' bre šovinisto Wink
Evo poželeću ti "velkam" Mr. Green tako da si bezbedan Wink

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 26, 2008 8:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

opasno opasno...

Ne bi ja da se kaćim ovdje... Embarassed

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> Blacklady kutak Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  sledeća
Strana 3 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon