:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Oboren je još jedan rekord! Najstariji čovek na svetu je Magomed Labanazov, koji živi na severu Kavkaza, i ima 118 godina.
Rođen, veoma daleke, 1890. godine, Labanazov ima više od dvadeset unuka i praunuka, a svoju starost pripisuje zdravom načinu života - nikada nije pušio a kao neophodne namirnice za dugovečnost, navodi mlečne proizvode, kukuruz i beli luk.
Magomed će uskoro biti upisan u Ginisovu knjigu rekorda i tako skinuti s trona službeno najstarijeg čoveka na svetu Japanca Tomoju Tanabea, koji je prošle godine proslavio svoj 112. rođendan.
Najstarija dama na svetu zove se Edna Parker i do "otkrića" Labanazova, važila je za najstariju osobu na svetu sa svojih 115. godina.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Šta li na to kažu njegovi mama i tata
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Cudi me pa ljudi ne objavljuju Ginisovoj knjizi takve rekorde posto sam siguran da je neko znao tog coveka odavno
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|