www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Tonijev 2006/2008 kutak
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~
::  
Autor Poruka
nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 14, 2009 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tončiiiiiiii Razz Very Happy Desi druže? Wink

Drago mi je da imaš svoj kutak,da ne bi imao ja bi ti napravila Wink
Super si samo da znaš (pssssst Razz ) samo tako nastavi.
Ljub ljub cm cm

toni2006
$$ doctor 4 love $$
<b>$$ doctor 4 love $$</b>

Datum registracije: 28 Maj 2006
Mesto: purger city

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 16, 2009 12:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nextice to je to Laughing
ti si ona trešnjica na šlagu koja je još falila u ovom mome kutku Wink
kissi kissi Wink

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 25, 2009 9:52 pm    Naslov poruke: orkestar markovic Na vrh strane Na dno strane

Evo kafic... Kakva kafica, nema kafice. Imam ja nešto drugo za mog tončija.
Da ne bude kako samo pričam o Hristu Stoičkovu ( a ti si prvi počeo o njemu), evo jedna druga priča.

Znaš li ti , tonči, ko je Bajford?
Mislim na Džona Timotija Bajforda, naravno da nisi čuo. Da sam te pitao nešto o Ciboni i Dinamu, to bi znao, a ne znaš ko je legenda prostora bivše Juge.
Dž.T. Bajford je čovek koji je režirao naj dečiju seriju svih vremena na ovim prostorima "Neven".
E sad da ti nešto o njemu kažem.
Džon je rodjeni Englez koji je u BG došao kao turista, zaljubio se u Milu i ostao da živi u BG, fenomenalan tip. Totalno je poprimio bg fazon i ne pada mu na pamet da ode odavde. To mi je komšija, čovek živi u mom kraju(jeste da ga dugo nisam video).
Englez, pravi pravcati Englez.

I došao on kod nas da živi, oženio se Milom, zaposlio na RTS-u, ima dva sina sa njom. I gledaj sad ovo, ovo pamtim kao dan -danas.
U početku nije baš mogao da se privikne na naš fazon, pa je doneo sa sobom običaje iz Engleske.

Jednom, bio je decembar ili januar, mi deca napolju igramo se, kad imamo šta da vidimo.
Džon, supruga mu Mila i dva sina izašli da prošetaju( valjda da prošetaju, šta znam, nemoj sad da ideš u detalje i ti).
Znači, familija Bajford u kompletnom sastavu.
Povredjenih -nema!
Odsutnih -nema!
Onih sa žutim kartonima - nema ni njih!
I idu oni ulicom. Ali kako...
Svi uhvatili korak, u isto vreme svi gaze levom nogom, a desnom rukom zamahuju, kao vojska kad uhvati strojni korak. Isto tako, da ne poverujes.
Sinhronizovano, vagres da staviš, pa da milimetar jedan ne fali.
Nema, uveo Englez disciplinu, milina ti da pogledaš. Oči da odmoriš kad ih gledaš, srce da razgališ. Picikato, sve pod konac, moj tonči.
Džon ide prvi, supruga mu Mila za njim, a iza nje dva sina.
A deca? Znači, u pitanju je mesec januar ili decembar, prati šta ti pričam i probaj da stvoriš takvu sliku pred očima.
Deca? Deca obukla kratke kaputiće, zimske cipele i...
Pantalone bermude???
Mi nismo mogli da verujemo, jesu pantalone bile štofane i jesu oni imali duge zimske čarape, ali brate mili...
Što je mnogo-mnogo je.

To je ono što ti ja pričam , moj tonči. Nigde nema zezanja i meraka kao u BG, nigde. Znači , ako dolaziš u BG, obavezno poseti Voždovac, to ti je kraj u srpskoj prestonici, koji je možda najreprezentativniji kad je reč o pravom bg facama. Naj mangupi su iz tog kraja, naj devojke takodje...
mani ti Terazije, Skadarliju i ostalo. Dodješ li u BG, a ne prošetaš Voždovcom, pa kao da i nisi bio ovde.

A poklon? Nema , ali biće. Ja ću tebi da ostavim u nasledstvo moj orkestar za spamovanje i banovanje. A kome drugom nego tebi.
kao što je Boban Markovic ostavio svom sinu marku orkestar, tako cu i ja tebi.

orkestar markovic

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 30, 2009 11:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam da li je bilo koje cure da ti pokloni nesto u ovom smislu Embarassed Laughing Laughing Laughing

Kazu donosi srecu a ja ti puno iste zelim Very Happy

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 04, 2009 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Arrow Razz

toni2006
$$ doctor 4 love $$

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 15, 2009 12:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sweetlady...sta da kazem,bilo je ovih dana u mome zivotu par situacija gdje mi je stvarno trebalo sreće...zato hvala ti od srca! cmok Wink
Jelena evo me Embarassed drago mi je sto me se uvijek sjetiš Wink
...a ti druze banovani,ima da me obavezno provedes tim Vozdovcem i obecajem da cu ti pustit 3 partije biljara pred tvojom ekipom

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 16, 2009 9:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lol, ne treba da me puštaš, ja sam i ovako duduk za bilijar, našao si u čemu ćemo da se takmičimo.
Tonci, ovde sam napisao šta mislim o tebi!

Samo tebi cu da ostavim orkestar u nasledstvo.

pozzz od raptora

držte lopova je napisao/la sledeće:
Raptore, popu Šimi ukrali biciklo. U po bela dana! U po bel... Bruka!

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 20, 2009 9:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Glasao sam za tvoje!

pozzzz mom drugu toniju.

Zamisli, " Dok palme njishu grane" uzeli za himnu.

Sweet Honey
~~Docendo Discimus~~
<b>~~Docendo Discimus~~</b>

Godine: 36

Datum registracije: 11 Nov 2006
Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 20, 2009 6:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Toni evo ja dosla na kaficu a tebe nema Rolling Eyes cccc...nema veze, skuvaces mi je kad dodjes sledeci put...hehheheehe...jub Mr. Green

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 02, 2010 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Very Happy Da ti se svi snovi ostvare i zelje ispune u ovoj Novoj 2010.

toni2006
$$ doctor 4 love $$

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 04, 2010 3:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tnx Sweety! Wink
Svim posjetiteljima mog kutka zelim sretnu,veselu i nadasve uspjesnu novu 2010!

cezar1071944
Glas mog anđela
<b>Glas mog anđela</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008
Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 04, 2012 6:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kuc,kuc,kume!!!Imaš goste...evo mene kod tebe malo.. imaš novu torbu kad podješ na posao...a,evo i auto,jer nije kum dugme.. Very Happy

Laughing ..

--ljubi te tvoje kumče-- Laughing Laughing..

Nađi me srcem.Voli me dušom.Čuvaj me razumom.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> Tonijev 2006/2008 kutak Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon