Drago mi je da imaš svoj kutak,da ne bi imao ja bi ti napravila
Super si samo da znaš (pssssst ) samo tako nastavi.
Ljub ljub cm cm
toni2006 $$ doctor 4 love $$
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city
Nextice to je to
ti si ona trešnjica na šlagu koja je još falila u ovom mome kutku
kissi kissi
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Evo kafic... Kakva kafica, nema kafice. Imam ja nešto drugo za mog tončija.
Da ne bude kako samo pričam o Hristu Stoičkovu ( a ti si prvi počeo o njemu), evo jedna druga priča.
Znaš li ti , tonči, ko je Bajford?
Mislim na Džona Timotija Bajforda, naravno da nisi čuo. Da sam te pitao nešto o Ciboni i Dinamu, to bi znao, a ne znaš ko je legenda prostora bivše Juge.
Dž.T. Bajford je čovek koji je režirao naj dečiju seriju svih vremena na ovim prostorima "Neven".
E sad da ti nešto o njemu kažem.
Džon je rodjeni Englez koji je u BG došao kao turista, zaljubio se u Milu i ostao da živi u BG, fenomenalan tip. Totalno je poprimio bg fazon i ne pada mu na pamet da ode odavde. To mi je komšija, čovek živi u mom kraju(jeste da ga dugo nisam video).
Englez, pravi pravcati Englez.
I došao on kod nas da živi, oženio se Milom, zaposlio na RTS-u, ima dva sina sa njom. I gledaj sad ovo, ovo pamtim kao dan -danas.
U početku nije baš mogao da se privikne na naš fazon, pa je doneo sa sobom običaje iz Engleske.
Jednom, bio je decembar ili januar, mi deca napolju igramo se, kad imamo šta da vidimo.
Džon, supruga mu Mila i dva sina izašli da prošetaju( valjda da prošetaju, šta znam, nemoj sad da ideš u detalje i ti).
Znači, familija Bajford u kompletnom sastavu.
Povredjenih -nema!
Odsutnih -nema!
Onih sa žutim kartonima - nema ni njih!
I idu oni ulicom. Ali kako...
Svi uhvatili korak, u isto vreme svi gaze levom nogom, a desnom rukom zamahuju, kao vojska kad uhvati strojni korak. Isto tako, da ne poverujes.
Sinhronizovano, vagres da staviš, pa da milimetar jedan ne fali.
Nema, uveo Englez disciplinu, milina ti da pogledaš. Oči da odmoriš kad ih gledaš, srce da razgališ. Picikato, sve pod konac, moj tonči.
Džon ide prvi, supruga mu Mila za njim, a iza nje dva sina.
A deca? Znači, u pitanju je mesec januar ili decembar, prati šta ti pričam i probaj da stvoriš takvu sliku pred očima.
Deca? Deca obukla kratke kaputiće, zimske cipele i...
Pantalone bermude???
Mi nismo mogli da verujemo, jesu pantalone bile štofane i jesu oni imali duge zimske čarape, ali brate mili...
Što je mnogo-mnogo je.
To je ono što ti ja pričam , moj tonči. Nigde nema zezanja i meraka kao u BG, nigde. Znači , ako dolaziš u BG, obavezno poseti Voždovac, to ti je kraj u srpskoj prestonici, koji je možda najreprezentativniji kad je reč o pravom bg facama. Naj mangupi su iz tog kraja, naj devojke takodje...
mani ti Terazije, Skadarliju i ostalo. Dodješ li u BG, a ne prošetaš Voždovcom, pa kao da i nisi bio ovde.
A poklon? Nema , ali biće. Ja ću tebi da ostavim u nasledstvo moj orkestar za spamovanje i banovanje. A kome drugom nego tebi.
kao što je Boban Markovic ostavio svom sinu marku orkestar, tako cu i ja tebi.
orkestar markovic
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
Ne znam da li je bilo koje cure da ti pokloni nesto u ovom smislu
Kazu donosi srecu a ja ti puno iste zelim
toni2006 $$ doctor 4 love $$
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city
Sweetlady...sta da kazem,bilo je ovih dana u mome zivotu par situacija gdje mi je stvarno trebalo sreće...zato hvala ti od srca! cmok
Jelena evo me drago mi je sto me se uvijek sjetiš
...a ti druze banovani,ima da me obavezno provedes tim Vozdovcem i obecajem da cu ti pustit 3 partije biljara pred tvojom ekipom
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Lol, ne treba da me puštaš, ja sam i ovako duduk za bilijar, našao si u čemu ćemo da se takmičimo.
Tonci, ovde sam napisao šta mislim o tebi!
Samo tebi cu da ostavim orkestar u nasledstvo.
pozzz od raptora
držte lopova je napisao/la sledeće:
Raptore, popu Šimi ukrali biciklo. U po bela dana! U po bel... Bruka!
velociraptor Banovan!
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma