:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Folk diva Jelena Karleuša ispričala je ponešto o detaljima svoje svadbe, planovima za bebu koju će roditi u septembru, kao i nameri da snimi spot odmah nakon porođaja.
Karleuša će se, 28. juna u Kovilovu, udati za fudbalera Duška Tošića, a "Večernjim novostima" ispričala je da se trenutno nalazi u "kreativnom zanosu".
"Svadba će biti raskošna i glamurozna, torta stiže iz Hamburga, šleper belih ruža iz Holandije... Nosiću kreacije Darka Kostića i Donatele Versaće, a i Duško će biti u belom" rekla je "JK".
Pevačica, inače, planira da odmah posle porođaja snimi spot.
"Uvek imam ambiciozne planove, pa već radim na novoj pesmi za 'Best of' album. Čekaću posle porođaja da se oporavim od carskog reza, i odmah snimam spot. Biće veoma provokativan" otkriva Karleuša.
Iako se venčavaju folkerka (prešla u pop pevačice) i fudbaler, Jelena kaže da se na svadbi neće slušati samo narodnjaci.
"Izbor muzike je raznovrstan, od folka, popa, pa do rokenrola. Nadam se da će kolege zapevati, a ja planiram da jednu pesmu posvetim Dušku"
Nakon venčanja, par će se uputiti na svadbeno putovanje, na "pusto" ostrvo na Sejšelima.
Jelena kaže da još uvek ne zna pol deteta, ali da će ga svakako vaspitati da bude kao i ona.
"Svoje dete ću učiti da bude veliki borac, da nema poroke, da ne psuje i bude pošteno" sigurna je ona.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Koja crna diva to samo može da sanja ili prvo da naući da peva, a na pusto ostrvo neka ide sa kartom u jednom pravcu ,pa neka tamoizigrava zvezdu,žao mi momka ali ljubav je slepa
|
|
|
| |
|
 |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.

|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.

|
|
| jecika_84 je napisao/la sledeće: |
Jelena kaže da još uvek ne zna pol deteta, ali da će ga svakako vaspitati da bude kao i ona.
"Svoje dete ću učiti da bude veliki borac, da nema poroke, da ne psuje i bude pošteno" sigurna je ona.
(MONDO) |
Hmm, imam osecaj da se ovde nesto ne poklapa.
Ma kada dete cuje pesmice svoje poznate mame, nece ni znati sta je psovanje.
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Pa naravno kada ni mama nezna šta mumla u pokušaju ispuštanja nekih krikova koje ona zove pevanjem
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| jecika_84 je napisao/la sledeće: | "Svadba će biti raskošna i glamurozna, torta stiže iz Hamburga, šleper belih ruža iz Holandije... Nosiću kreacije Darka Kostića i Donatele Versaće, a i Duško će biti u belom" rekla je "JK".
Nakon venčanja, par će se uputiti na svadbeno putovanje, na "pusto" ostrvo na Sejšelima. |
Koliko se sećam, već se jednom udavala. Iskreno, ja ne bih toliko uložio u brak sa neizvesnom budućnošću...
| jecika_84 je napisao/la sledeće: | Pevačica, inače, planira da odmah posle porođaja snimi spot.
"Uvek imam ambiciozne planove, pa već radim na novoj pesmi za 'Best of' album. Čekaću posle porođaja da se oporavim od carskog reza, i odmah snimam spot. Biće veoma provokativan" otkriva Karleuša. |
Jedno je što hoće posle porođaja da snimi spot. Valda bi trebalo da se pošteno odmori (i posveti bebi), a ne da misli o poslu.
Ono što me užasava je da će biti carski rez. Dobro, nekad je on neophodan, ali kad bi trebalo da se porodi?
|
|
 |
velociraptor Banovan!

|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

|
|
Drago mi je da je konacno nasla zrt...mislim djuvegiju za brak.
A kako i ne bi? Mlada je, lepa, pametna, a i riba joj je dobra.
Tako bar kaze Dusko, jednom je u nekom intervjuu napomenuo da je njegova devojka majstor za riblje specijalitete.
Kud ces idealniji zenu za brak.
Mlada, lepa, pametna i...
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Teskoj toj bebi
Ma dobro,nadam se da ce joj biti ok i da nece se razvesti(bar ne ubrzo) i da rodi zdravo lepo dete )
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|