:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
U Srbiji 73 odsto domaćinstava ima automobil. Najveći procenat, 76 odsto vlasnika poseduje "zastavu“, a slede "opel“ (18 odsto) i "folksfagen“ (16 odsto), iza kojih su daleko "lada“, "fijat i "reno“.
Više od polovine ispitanika vozi auto koji je stariji od 15 godina, dok automobile do godinu dana starosti vozi svega četiri odsto građana. Za razliku od drugih regiona Srbije, u Beogradu i u Vojvodini voze se noviji automobili, piše "Blic".
Prema rezultatima Istraživanja tržišta automobila u Srbiji 2008, koje je sprovela kompanija "Synovate“, na uzorku od 600 ispitanika od 18 do 65 godina, većina "Zastavinih“ automobila koji ljudi imaju su marke "jugo“, dok su među "opelima“ najzastupljeniji "kadeti“, a među "folksfagenima“ "golf dvojka“.
O kupovini novih automobila u naredne dve godine razmišlja 27 odsto ispitanika, među njima je više muškaraca, onih sa višim primanjima, a što su građani stariji opada interesovanje za kupovinu novih kola.
Ipak, potencijalni kupci više razmišljaju o kupovini "polovnjaka“, za šta bi izdvojili od 2.000 do 4.000 evra.
(Mondo)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
pa kad ne zelimo da znamo za bolje
ili nemamo pare za bolje
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ja moju prastaru Škodu nedam ni za jedno Zastavino vozilo
|
|
|
| |
|
 |
h17m4n Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 20 Feb 2008 Poruke: 47

|
|
Sta vam je bre ljudi??
YUGO je najusavrseniji automobil na svetu.......pa razmislite i sami...zasto ga onda vozimo toliko godina>>>> >>>>>
|
_________________ bas sam kloshar zar ne?
 |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|