www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Isekao kola na pola u znak protesta protiv „pauka”
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 11:20 pm    Naslov poruke: Isekao kola na pola u znak protesta protiv „pauka” Na vrh strane Na dno strane

Jedan Britanac prepolovio je svoj auto koristeći ugaonu brusilicu u znak protesta protiv „pauk” službe, koja je odnela njegov auto iako je bio parkiran na privatnom posedu, dok je samo zadnji točak zahvatio tri centimetara javnog puta, prenosi Bi-Bi-Si. Ijen Tejlor iz grada Tredvort kaže da su zaposleni u parking servisu „cepidlake” i tvrdi da je njegov „Ford fiesta” bio parkiran na njegovom posedu, prilazu ispred kuće, dok je samo mali deo zadnjeg točka slučajno zahvatio trotoar. Ovaj četrdesetogodišnji zidar je dodao da je njegovo vozilo ionako bilo spremno za auto otpad i da je ovim činom samo želeo da iskaže svoj gnev prema „pauk” službi. Tejlor je kola kupio svome pastorku sa namerom da ga popravi pre nego što je ustanovio mu se popravke ne bi isplatile. „Rekao sam svom pastorku da nije vredno truda, pa smo ga parkirali i imali nameru da ga odvezemo na otpad. A onda sam došao kući sa posla i video da su ga odneli”, kaže Tejlor.
Tejlor dodaje da je nekoliko puta pokušao da službenicima objasni da poseduje sertifikat da kola nikada nije izveo na put i da je sve vreme bio parkiran na njegovom posedu. Međutim, servis nije hteo da usvoji njegovu žalbu.
„Bili smo zaprepašćeni kada smo videli šta ovaj čovek radi”, izjavio je zaposleni u servisu. „Dok je sekao kola na dva dela izazvao je požar pa smo morali da zovemo i vatrogasce”, dodao je on.

(Blic)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 11:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sa punim pravom.U Srbiji jedino je Dragan Palma u Jagodini i pored postojećeg parking servisa zabranio upotrebu pauka dok u drugim gradovima pljačkaju osiromašeni narod, od juna meseca počinje ista služba i u mom gradu ali mislim da im neće ići naplata od ruke

bojanchampion
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 24 Jun 2007
Mesto: Vrnjacka Banja

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 13, 2008 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja bih to isto uradio.... da sam imao auo spreman za otpad... mada na slici mu ne deluje da je auto bio u losem stanju. mogao sam da ga uvezem na CG Smile

h17m4n
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 20 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 13, 2008 1:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

brat najjaci...........na pola........ Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Isekao kola na pola u znak protesta protiv „pauka” Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon