:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
On može, ili barem hoće, uvek, a ona samo kada je odmorna, raspoložena, sredjena… Ili možda nije tako?
Jedno istraživanje je pokazalo da jutarnji seks više vole muškarci nego žene jer je kod njih nivo melatonina (hormona spavanja) ujutru viši nego kod muškaraca. Ne treba odustati - razbudite voljenu nežnom predigrom i sigurno vas neće odbiti bez obzira na to što je tek svanulo.
Tokom dana, kada je vreme za ručak, nikome nije do seksa - dnevne obaveze su uzle maha i nivo endorfina (hormona sreće) u krvi je veoma nizak kod oba pola. Medjutim, u pauzi izmedju dva sastanka, i on i ona vole da se opuste maštajući o seksu. U tim trenucima moguć je samo brz, strastveni seks koji bi ih relaksirao i oslobodio stresa.
Kada izadje iz kancelarije i krene kući, on opet može, hoće, želi, jedva čeka... ali ona ne. Ona je umorna, "prljava“ i neraspoložena. U obzir dolazi samo seks na brzaka, posle večere i čaše vine. Medjutim, ona bi tada da čuje i lepu reč, romantičnu izjavu, dok je njemu samo do strasti.
Najbolje je sačekati odlazak na spavanje, kada su oboje opušteni - ona je završila sve telefonske razgovore sa drugaricama, on je odgledao sve utakmica na TV-u koje je planirao. Muški i ženski seksualni satovi tada su potpuno uskladjeni i "vatromet" može da počne.
Najmanje sedam sati kontinuiranog sna potrebno je svakome bez obzira na pol. Medjutim, ima i onih koji "nemirno spavaju". To su češće muškarci, mada i žena znaju da se probude i požele nežnost. U tim situacijama ne bi trebalo biti uporan, nije smak sveta ako vas odbije. U suprotnom čestitamo - vaš partner i vi ste potpuno kompatibilni!
(Mondo)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Sto se tice jutarnjeg seksa .. mogu samo reci da se slazem u tome da sam ja za jutarnji seks a sto se tice ostalih delova dana .. bogami .. i devojka i ja smo za bilo koje doba dana .. nema skrivanja
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
bokiskroz Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Dec 2007 Poruke: 296 Mesto: Beograd

|
|
Ocigledno je ovaj tekst bio uputsvo namenjeno meni, koje kaze: "NE Bojane sad, KASnIJE, kasnije"... Imao sam devojku kojoj nesto do seksa i nije stalo... A ja pored nje, hocu, pa hocu, kao volina... Nema veze, sad nema toga vise, trazim novu!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|