:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Porodica imigranata zaboravila je dečaka starog 23 meseca na aerodromu u Vankuveru i saznala da je dete nestalo tek kada je o tome obaveštena za vreme leta.
Jun Pareno, dečakov otac, ispričao je listu "Vankuver san" da se slučaj dogodio kada je sa suprugom i dvoje roditelja žurio da, po sletanju u Kanadu, uđe u avion za Vinipeg.
Kako su kasnili zato što su morali da prepakuju sav prtljag, imali su samo deset minuta do ukrcavanja, rekao je Pareno, koji je sa porodicom emigrirao iz Filipina.
"Trčali smo da se ukrcamo", objasnio je on i dodao da je mislio da je dete sa ostalo troje odraslih koji su bili dosta ispred njega, dok su oni bili ubeđeni da je dečak s ocem.
"Za to vreme, dete se poput junaka filma "Sam u kući" samo šetalo po zgradi aerodroma, između zone za ukrcavanje i policijske kontrole", navela je Andžela Ma, predstavnica aviokompanije Er Kanada.
(blic)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
nista cudno .. na aerodromima je takva guzva da jednostavno ljudi nekad i ne gledaju sta rade i kako rade jer propustiti let nije mala stvar
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Dobro je da su pronašli i avion
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|