:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Tamara Todevska, Vrčak i Adrijan, ovogodišnji predstavnici Makedonije na „Evrosongu“, odlučili su da u muzičku Evropu uđu na velika vrata, a publici će se 22. maja, u drugoj polufinalnoj večeri, predstaviti pesmom „Let Me Love You“. Tamara Todevska za „Blic“ govori o tome kako su postali evrovizijski trio, zatim o njihovom nastupu, kao i o očekivanjima, dok je posebnu pažnju posvetila podršci koju dobija od svoje sestre Tijane Dapčević, kao i tragično natradalom Tošetu Proeskom sa kojim je prvi put i nastupila na „Evroviziji“.
Na jučerašnjoj probi u „Beogradskoj areni“ u publici su se mogla primetiti lica oduševljenja i podrške, dok su na scenu, uz prve taktove pesme „Let Me Love You“, koja neverovatnom brzinom osvaja slušaoce i tera na igru i one najukočenije, Tamara, Vrčak i Adrijan ulazili kroz velika crno-bela vrata.
- Ceo projekat je veoma dobar, naš nastup, kako će sve izgledati na sceni, kao i koreografija. Imamo mnogo dobru koreografiju i igrače, a i sam Adrijan je odličan igrač, što ste mogli i da primetite na probi. Takođe, on mnogo dobro i peva, a i Vrčak izgleda super. Njih dvojica će na nastupu izgledati kao neki gangsteri iz tridesetih, četrdesetih godina - objašnjava Tamara Todevska i priznaje da je ipak bilo problema u vezi sa materijalnom podrškom i da je njihov dolazak u Beograd bio neizvestan.
- Da, bilo je problema, a ja dva dana pre našeg dolaska u Beograd nisam znala šta ću obući za nastup. Srećom, naletela sam na divnog čoveka i fantastičnog dizajnera Jovana Petrovskog, koji mi je bukvalno za dva dana napravio mnogo dobru i veoma unikatnu haljinu koja će sigurno biti zapažena - kaže uz osmeh Tamara.
(Blic)
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|