www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Eurosong: Deset novih finalista!
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 12:51 pm    Naslov poruke: Eurosong: Deset novih finalista! Na vrh strane Na dno strane

Prvih deset učesnika Eurosonga, cikom i vriskom, proslavilo je u bekstejdžu beogradske Arene prolazak u finale najveće evropske muzičke manifestacije.

U subotu ćemo ponovo slušati i gledati: Grčku (ima jednu pobedu u dosadašnjim takmičenjima za Pesmu Evrovizije), Rumuniju, BiH , Finsku, Rusiju, Izrael, debitanta Azerbejdžan, Jermeniju, Poljsku i Norvešku.

Drugo polufinale je u četvrtak. Takmiče se: Island, Švedska, Turska, Ukrajina, Albanija, Švajcarska, Češka, Belorusija, Letonija, Hrvatska, Bugarska, Danska, Gruzija, Mađarska, Malta, Kipar, Makedonija i Portugal.

U finalu su već: Velika Britanija, Nemačka, Francuska, Španija i domaćin Srbija.

Početak Eurosonga bio je spektakularan. Dečji hor "Kolibri" otpevao je himnu o Beogradu (Beograde, Beograde), praćen, tehnički sjajno urađenim obrisima glavnog grada Srbije, a potom su na gigantsku binu izašli trubači Bobana Salijevića, koji su na svoj način izveli nekoliko velikih evrovizijskih hitova, paleći masu (kojoj ionako nije trebalo mnogo).

Jovana Janković (izgledala sjajno u crnoj haljini) i Željko Joksimović, domaćini Pesme Evrovizije, najavili su potom učešće 19 izvođača u prvoj polufinalnoj večeri.

Prvo polufinalno veče otvorio je crnogorski pevač Stefan Filipović, a potom je redom pevalo još 18 predstavnika zemalja učesnica prve polufinalne večeri.

San Marinu i Azerbejdžanu ovo je prvo učešće na Pesmi Evrovizije. Pevali su i predstavnici Belgije, Slovenije, Norveške, Poljske, Irske, Andore, Jermenije, Holandije, Finske, BiH, Rusije, Grčke i Rumunije.

Početak glasanja označio je najbolji srpski teniser svih vremena, Novak Đoković. Obučen u lister odelo, Novak je proćaskao sa Jovanom i Željkom, otpevao refren beogradske himne: "Beograde, Beograde, na ušću dveju reka, ispod Avale...", a onda je u publiku hitnuo ogromnu tenisku loptu, čime je označen početak glasanja.

Prvo polufinalno veče nije donelo neka iznenađenja. Očekivalo se da crnogorski predstavnik ne prođe u finale (tako je bar bilo na kladionicama), Sloveniji takođe nisu davane prevelike šanse, a krah je doživeo i predstavnik Irske - lutka u obliku ćurana, čija pesma zvuči kao neki srpski turbo-folk.

Finska je ponovo na Pesmi Evrovizije imala hevi-metal zvuk i ponovo je uspela da uđe u finale. Izgleda da u nekim delovima Evrope hevi-metal nije izumro. Grčka, odnosno pevačica Kalomira i Rusija, odnosno Dima Bilan, proglašeni su za favorite završne večeri i njihov plasman u finale svakako je bio očekivan.

Ekipa izveštača MONDA, naravno, nalazi se na pravom mestu i očekujte "brdo" zanimljviih informacija iz i oko Arene.

(MONDO)

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, Jovana i Željko su odlično izgledali i bili su opušteni kao da ih ne gleda cela Evropa Wink

Meni se najviše dopala pesma Jermenije Wink

Nego, bi li iko bio ljubazan da mi objasni zašto mi nismo mogli sinoć da glasamo Confused ?

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 40

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 3:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^Zato što je žrebom izvučeno da sigurni finalisti (u ovom slučaju Nemačka, Španija, Velika Britanija, Francuska i naravno mi) glasaju ovim redosledom: Nemačka i Španija glasaju u prvom polufinalu, a VB, Francuska i mi u drugom polufinalu. Nova pravila Wink

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 3:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~SonicLady~ je napisao/la sledeće:
^Zato što je žrebom izvučeno da sigurni finalisti (u ovom slučaju Nemačka, Španija, Velika Britanija, Francuska i naravno mi) glasaju ovim redosledom: Nemačka i Španija glasaju u prvom polufinalu, a VB, Francuska i mi u drugom polufinalu. Nova pravila Wink

Koja su to pravila da mi je samo znati .. Rolling Eyes

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 3:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nova Wink prvi put su i uvedena dva polufinala zbog velikog broja učesnika Smile

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 3:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm .. nisam znao zato .. kako je do sada sve to moglo da se sredi .. a sta ce sada biti kad se bude imalo dvoje finalista .. jer se onda to tvoje takmice na kraju ili .. Rolling Eyes

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 3:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema dvoje finalista, organizovano je tako da ove 4 nabrojane zemlje (koje finansiraju samu Evroviziju) uvek idu u finale, plus naravno prošlogodišnji pobednik iliti domaćin. 10 zemalja iz prvog polufinala ide dalje, kao i 10 zemalja iz drugog.

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 3:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A ha .. sad sam skontao .. pa dobro .. znaci ipak je to .. dobro u neku ruku .. ko pobedi automatski ide u finale Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 4:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~SonicLady~ je napisao/la sledeće:

O, hvala, draga Smile

Boky je napisao/la sledeće:
A ha .. sad sam skontao .. pa dobro .. znaci ipak je to .. dobro u neku ruku .. ko pobedi automatski ide u finale Wink

I ko daje parice - ide u finale Razz

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:

Boky je napisao/la sledeće:

I ko daje parice - ide u finale Razz

Pa zar je to nesto cudno da se muva i na ovakvim takmicenjima ?

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 10:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne muva se ništa, ipak da nije finansiranja od strane dotične 4 zemlje, Eurosong ne bi ni postojao Wink

Boky
¤ The King of Kolo ¤

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 21, 2008 10:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro .. to i jeste tacno ali opet .. postoji tu i malo " ispod stola " verujem Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Eurosong: Deset novih finalista! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon