www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Još jedan bend optužen za samoubistvo fana
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 26, 2008 8:39 pm    Naslov poruke: Još jedan bend optužen za samoubistvo fana Na vrh strane Na dno strane

Američka emo grupa My Chemical Romance indirektno je optužena za "doprinos" samoubistvu jedne mlade Britanke, prenosi magazin "NME".

Hana Bond (13) iz Kenta obesila se početkom maja, a islednik je njeno samoubistvo povezao sa opsesijom "emo" muzikom.

"Devojčica je bila opsednuta tom mračnom kulturom, opisivala je prijateljima 'glamur' samoubistva, i na svojoj internet stranici držala sliku devojke sa krvavim zglobovima" izjavio je islednik Rodžer Sajks.
"Takva 'kultura', koja glorifikuje smrt i nasilje, veoma je zabrinjavajuća" zaključio je on.

Članovi omiljenog benda devojčice, My Chemical Romance, napisali su na svom zvaničnom sajtu da izražavaju saučešće porodici, ali su se ogradili od veličanja nasilja.

"Nedavno smo saznali za tragično samoubistvo Hane Bond. Naše misli i srca su uz njenu porodicu" piše na sajtu.

"Kao bend, uvek smo bili veoma glasno protiv nasilja i samoubistva. Jedna od naših misija je da pružimo, kroz muziku, utehu, podršku i ljubav našim fanovima"

"Poruka i tema našeg poslednjeg albuma 'The black parade' su nada i hrabrost. U tekstovima pokušavamo da kažemo da morate pronaći snagu za život, čak i tokom bolnih i teških trenutaka. Naš stav je izražen u tekstu pesme 'Famous last words', ne smete se bojati da nastavite svoj život"

"Ako vi, ili bilo ko koga poznajete, osećate tugu, depresiju ili želju za samoubistvom, pronađite svoj put. Nađite snagu i glas, kako biste se izborili sa tim negativnim osećanjima" poručuju My Chemical Romance.

I kontroverzni američki roker Merilin Menson svojevremeno je optužen da je njegova muzika podstakla obožavatelja na samoubistvo.

Bend, koji mnogi optužuju za promovisanje "mračne" kulture i raspoloženja, planira ove nedelje da održi protest, zbog pogrešnog predstavljanja u medijima.

Organizatori protestnog marša nadaju se da će se bendu, u londonskom Hajd parku, pridružiti više od hiljadu obožavatelja.

(MONDO)

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 26, 2008 9:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i u cemu je tu bend kriv?

kriva je ona i samo ona

" I know the way to fuck them all...."

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 37

Datum registracije: 25 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 26, 2008 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"aaa imam 13 godina moj život je agonija, niko me ne voli, život je crn, ja sam ružna, meni je najgore, tuga je moj okean... di su mi žileti"

Nema šta drugo da se kaže osim niko emotivno zdrav ne može voleti tu muziku. metrosexualce koji skakuću i pevaju o crnilu života u milionskom tiražu.

moje lično mišljenje. ako sam nekog uvredio neka me izvini

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 26, 2008 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma mogu oni da pevaju sta hoce ali tvoja je licna odluka da li ces ti okoncati svoj zivot radi toga..

zamisli da se neko ubije zbog Sinanovih ili pesama Tome Zdravkovica, a sve pesme su im za zilete samo....i sad, ajd njih da krivimo...

" I know the way to fuck them all...."

BulatCar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 26, 2008 9:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno.
Citat:
Svako je odgovoran za svoju sudbinu

Zbog Tome ode jetra.

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 26, 2008 10:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je dokaz o labilnosti tamošnjih tinejdžera koji se poistovećuju sa svim i svačim

Narcos
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Mar 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa naravno brate da je ona kriva,mislim kako bend moze da bude kriv ne pevaju oni "ubise,ubise..."
New Evil

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 2:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zašto napadati bend .. zar je bend kriv što neka tinejdžerka ne može da kontroliše svoje emocije i ne može da sebi razgradi neke stvari

_AnaNS_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 3:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"aaa imam 13 godina moj život je agonija, niko me ne voli, život je crn, ja sam ružna, meni je najgore, tuga je moj okean... di su mi žileti" ...

Sve vise i vise je tih koji ma je zivot tezak sa 12-13godina... New Evil

BulatCar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 3:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
"aaa imam 13 godina moj život je agonija, niko me ne voli, život je crn, ja sam ružna, meni je najgore, tuga je moj okean... di su mi žileti" ...

ovo je trebao biti sarkazam Rolling Eyes

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 8:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Susrecemo se sa takvim tinejdzerima svaki dan...idu ulicom slusaju My Chemical Romance i vicu "zivot je sr*nje, zivot je sr*nje, zivot je sr*nje.......aaaaa dragi me ne voli, cemu zivot, idem da se ubijem i tada ce ljudi sigurno da misle malo o meni"

Ta glupa emo "kultura" je nesto najgore sto moze da zadesi ovu danasnju omladinu. I sad kazu nije kriv bend...pa naravno da je i bend kriv jer pevaju takve depresivne pesme, i naravno svak zivi to cuje. I sad pomisle "pa ja cu biti u centru paznje ako isecem vene"...Za ovakve bendove i njihove fanove imam samo nesto da porucim GET THE FUC**NG LIFE !!!

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bojan_kralj je napisao/la sledeće:
Susrecemo se sa takvim tinejdzerima svaki dan...idu ulicom slusaju My Chemical Romance i vicu "zivot je sr*nje, zivot je sr*nje, zivot je sr*nje.......aaaaa dragi me ne voli, cemu zivot, idem da se ubijem i tada ce ljudi sigurno da misle malo o meni"

Ta glupa emo "kultura" je nesto najgore sto moze da zadesi ovu danasnju omladinu. I sad kazu nije kriv bend...pa naravno da je i bend kriv jer pevaju takve depresivne pesme, i naravno svak zivi to cuje. I sad pomisle "pa ja cu biti u centru paznje ako isecem vene"...Za ovakve bendove i njihove fanove imam samo nesto da porucim GET THE FUC**NG LIFE !!!

to nije samo obican bend sa obicnim pesmama, njihove pesme (ne samo njihove) su prerasle bukvalno u novu (mogu slobodno da kazem) veoma destruktivnu ideologiju. Nisu krivi oni, krivi su isti oni organi vlasti koji koji "poshtujuci" prava slobodnog govora i oglashavaja dopushtaju da se tako neshto objavljuje.

The tears of a clown make the whole world laugh.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Još jedan bend optužen za samoubistvo fana Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon