www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ubio šestoro ljudi za pola sata
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
EVIL ANGEL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 12 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 29, 2008 11:04 pm    Naslov poruke: Ubio šestoro ljudi za pola sata Na vrh strane Na dno strane

TUZLA - Tomislav Petrović (45), iz tuzlanskog naselja Lipnica, za pola sata ubio je šestoro ljudi, a ubrzo posle ovog nezapamćenog zločina je uhapšen. Petrović je ušao u kuće svojih komšija i ubio Miju i Katu Petrović, i Ivu Markanovića. Zatim je otrčao do gradskog autobusa i hicima iz pištolja ubio supružnike Niku i Maru Petrović, kao i Dragicu Petrović i ranio vozača Mursala Čolića.

Ranjeni vozač autobusa smešten je u bolnicu u Tuzli i, prema izjavama lekara, nije u životnoj opasnosti. Krvavi pir počeo je rano ujutro u 5.30 sati, kada je Petrović zakucao na vrata svojih prvih komšija bračnog para Mije i Kate Petrović. Njih dvoje su još spavali i probudilo ih je Petrovićevo lupanje. Ustali su, otvorili mu vrata, a on im je pucao u grudi i u glavu. Ne osvrćući se na tela koja je ostavio na kućnom pragu i terasi, Tomislav Petrović je otrčao do kuće njihovog suseda Iva Markanovića. Na ulaznim vratima Markanoviću je pucao u grudi. Kada je nesrećni čovek, koji je bio invalid i teško se kretao, pokušao da se spase i počeo da puzi ka kupatilu, Petrović je u njega ispalio još tri hica. Dok je Markanović umirao u kupatilu, monstrum je krenuo ka autobusu, gde je nastavio s ubijanjem. U autobusu je bilo troje njegovih poznanika koji su krenuli na posao i vozač. Ispalio je smrtonosne hice u Niku Petrovića, njegovu suprugu Maru i Dragicu Petrović, a zatim ranio vozača Mursala Čolića. Dok su nesrećni ljudi krvarili, Tomislav Petrović je istrčao iz autobusa, napunio šaržer, vratio se i bračnom paru pucao u glavu. Nakon toga je otrčao ka naselju Srednja Lipnica, gde je pucao na parkirane automobile, ali je ubrzo uhapšen.
U zaseoku Trstje, u Gornjoj Lipnici kod Tuzle, muk i neverica. Policijski automobili i desetak policajaca na mestu zločina kakav se ne pamti u ovom rudarskom kraju. Meštani, rođaci i prijatelji žrtava plaču i s nevericom gledaju u krvave tragove koje je za sobom ostavio Tomislav Petrović. Potreseno pričaju i još ne mogu da rekonstruišu koga je prvo Tomislav Petrović ubio.

Sin ubijenih Nike (49) i Mare (49), Ranko, u šoku je posle gubitka oba roditelja. Potpuno skrhan, plačnim glasom priča da su roditelji danas, rano ujutro, krenuli autobusom na posao.
- Otac je radio u Bukinju, u železničkoj radionici, majka u Fabrici obuće „Aida“. Gradski autobus polazi s ove stanice u pet minuta do šest časova. Majka je ušla u sobu, pripremila mi stvari i rekla da se spremim za školu. Posle nekoliko minuta čuo sam nekoliko pucnjeva. Mislio sam, neko slavi. Kad sam istrčao do balkona, video sam tela u autobusu. Ubicu sam video kako beži uz brdo, vadi metke iz levog džepa i stavlja u pištolj. Izveo sam sestru iz sobe, istrčali smo i pobegli do komšije. Ubica je išao od kuće do kuće i ubijao redom - priča Ranko.

BLIC

Edit by nastasenjka: Fotografija je uklonjena. Sadrzaj koji prikazuje nije prikladan za pokazivanje na domacem.de. Hvala na razumevanju.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 30, 2008 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cuo sam o ovome juce .. svasta .. ne znam sta drugo da kazem

bokiskroz
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 19 Dec 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 30, 2008 6:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zna li se motiv? Kakav je bio taj covek, da li se tako nesto moglo ocekivati od njega? Da li postoji smrtna kazna u Bosni? Ja sam za izvrsenje iste.

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 31, 2008 10:04 am    Naslov poruke: Ubijao rođake dok je jurio suprugu Na vrh strane Na dno strane

TUZLA - Šestostruki ubica Tomislav Petrović (45) masakrirao je svoje rođake u Lipnici dok je jurio suprugu Maru koja je krenula na posao i s kojom se prekjuče ujutro posvađao, ukazuju prvi rezultati policijske istrage.

Posle svađe sa mužem, Mara je krenula ka autobusu da bi se odvezla do Tuzle gde radi u Fabrici obuće „Aida“. Tomislav je uzeo pištolj i potrčao za
njom. Kada je žena ušla u autobus, Tomislav je prišao i vozaču Murselu Čoliću (41) pucao u grudi i prste. Vozač je uspeo da otvori vrata i iskoči iz autobusa. Petrović je nastavio da puca i pogodio je Dragicu Markanović, koja je sedela iza vozača, a potom je ubio supružnike Nika i Maru Petrović.
Supruga ubice uspela je da istrči iz autobusa i sakrije se u kući Marka Markanovića, čiju je snahu zločinac već ubio. Iako preplašena uspela je da kaže: „Sve ih pobi“. Skrovište u Markanovićevoj kući ubrzo je našao i ranjeni vozač, a domaćin je pozvao komšiju da povređenog Čolića preveze u bolnicu.
Kada je video da je supruga pobegla iz autobusa, Tomislav je krenuo da je traži i pretpostavio je da se sakrila u nekoj od obližnjih kuća. Krvavi pir nastavio je u kući Iva Markanovića, inače ratnog vojnog invalida, Dragičinog devera i Markovog brata. Ivo Markanović je čuo pucnjavu, krenu ka ulaznim vratima, kada ga je pogodio prvi metak. Iako se sporije kretao pokušao je da se sakrije i krenuo ka kupatilu, ali je zločinac nastavio da puca u njega. Petrović, kada je video da njegova supruga nije tu, istračao je i krenuo ka domu Mija i Kate Petrović. Njih je probudila pucnjava u autobusu, pa je Mijo istračao u dvorište da vidi šta se dešava, dok je Kata bila na kućnom prabu. Izbezumljeni Petrović je utrčao u njihovo dvorište i pucao prvo u Mija, a zatim u Katu. Dok je trčao do svoje kuće pucao je ka još jednom meštaninu, koga je promašio. Seo je u svoju „džetu“ u nameri da nađe suprugu i „raspravi“ sa njom. Na dva-tri kilometra od mesta na kojem je masakrirao šestoro ljudi, Petrovićeva „džeta“ sudarila se s automobilom kojim je ranjeni Čilić vožen u bolnicu. Petrović je stao, pucao ka automobilu, ali je promašio. Vozač je ostao priseban i nastavio put ka bolnici u Tuzli. Ubrzo je stigla i policija i 25 minuta posle zločina uhapsila Petrovića.
Monstrumu je određen jednomesečni pritvor i prekjuče po podne smešten je u Psihijatrijsku bolnicu u Tuzli, gde je pod stalnim policijskim nadzorom. Odmah posle zločina supruga Mara i ćerka Jelena smeštene su na sigurno i dobile su policijsku zaštitu.
Komšije ubice su znale da ima psihičkih problema i kažu da se u poslednje vreme ponašao čudno. Sumnjao je u vernost supruge Mare, a njenu sestru Janju optuživao je da „pravi čarke“.
- Mara je bila izložena stalnim pretnjama i maltretiranjima. Tražila je pomoć od najbližih komšija i molila ih da Tomislava prijave policiji. Onaj je dan pre zločina pozvala sestru Janju i žalila se da joj Tomislav preti da će je ubiti - kaže komšinica.
Janja, koja je u šoku posle monstruoznog zločina, potvrđuje da joj se sestra žalila na supruga.
- Tražila je da obavestim policiju, ali znajući kakav je Tomislav čovek, nisam se usudila. Pozvala sam Hitnu pomoć i tražila da oni pomognu jer je Tomislav psihički bolesnik. Rekli su mi da je to slučaj za policiju - navodi Janja.
Rođaci zločinca kažu da je Tomislav lečen u psihijatrijskoj bolnici u Hrvatskoj, koju je na vlastitu inicijativu napustio. Komšije tvrde da je pokazivao i manijakalno ponašanje, virio je kroz tuđe prozore, pucao iz pištolja, ali protiv njega nikada nije podneta nijedna prijava. Žrtve masakra danas će biti sahranjene na lokalnom groblju.

Monstrum pokušao da se ubije
Za vreme dok su tužilac i predstavnici MUP-a Tuzlanskog kantona na konferenciji javnost obaveštavali o masakru, Petrović je na saslušanju u policijskom stanici razbio čašu i pokušao sebi da preseče vene i ubije se. Policajci su ga u tome osujetili i odmah je prebačen u Psihijatrijsku kliniku, gde će pod stalnim nadzorom.

(Blic)

[Edit by Coco Bill: Dupla tema spojena]

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 01, 2008 2:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dobar tajming nema šta samo sa pogrešnim metama

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ubio šestoro ljudi za pola sata Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon