www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

"Dečak vukodlak" i dalje zbunjuje doktore
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 05, 2008 11:26 pm    Naslov poruke: "Dečak vukodlak" i dalje zbunjuje doktore Na vrh strane Na dno strane

Jedanaestogodišnji dečak Pratviraj Patil je jedan od samo 19 ludi u svetu koji pate od retkog genetskog poremećaja koji se nezvanično zove “Vukodlakov sindrom”.
Kako prenosi "Sky news", lice i telo ovog dečaka iz Indije prekriveni su gustom dlakom, koja nije prisutna jedino na dlanovima i tabanima. Stanje koje je u medicini poznato kao “hipertrikoza” nastavlja da zbunjuje doktore, pošto dečaku nije pomogao ni jedan metod lečenja.
Pratviraj živi u selu u blizini Bombaja koje retko napušta zbog straha da će ga nepoznati ljudi ismevati.
“Kada sam krenuo u školu, deca su mi se stalno rugala, ali sada me lepo tretiraju”, kaže dečak.
Doktori, koji veruju da je do stanja došlo usled poremećaja u trudnoći, pokušali su da primene različite homeopatske tretmane, tradicionalne indijske lekove i da otklone dlake laserom, ali ništa od toga nije proizvelo dugotrajne rezultate.
Uprkos svom čudnom izgledu, Patil je zdrav i nada se da će ga doktori jednog dana “izlečiti” kako bi mogao da napusti svoje selo bez brige da će ga ljudi čudno gledati.

(Blic)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 06, 2008 1:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je lud svet

slatkica-be
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 31 Jan 2008
Mesto: belgijaaa

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 06, 2008 10:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkk.......odvratno Shocked

tu gde ljubis, koza puca

Znala sve i na sve pristala
samo jednom sam zablistala
nije ljubav sve sto vidis
zato pazi kome zavidis

nanica123
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 53

Datum registracije: 28 Maj 2008

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 06, 2008 12:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovo mora stvarno da je strasno za njega............nemogu ni zamisliti kako bi meni bilo da bolujem od takve bolesti.........i ja se nadam da ce naci nesto sto ce ga izljeciti........

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 06, 2008 1:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nanica123 je napisao/la sledeće:
nemogu ni zamisliti kako bi meni bilo da bolujem od takve bolesti

Ništra strašno Laughing Mr. Green Mr. Green morala bi samo da se briješ svakih osam sati Mr. Green Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> "Dečak vukodlak" i dalje zbunjuje doktore Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon