www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ana posle planete osvojila i Rolan Garos!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 07, 2008 7:07 pm    Naslov poruke: Ana posle planete osvojila i Rolan Garos! Na vrh strane Na dno strane

Srpska teniserka Ana Ivanović osvojila je Rolan Garos, pošto je u finalu pobedila Ruskinju Dinaru Safinu sa 2:0, po setovima 6:4, 6:3. "Ispunio mi se san iz detinjstva", rekla je Ana.
Ivanovićevoj je ovo prvi grend slem trofej u karijeri, i sedmi ukupno. Prošle godine igrala je u finalu Rolan Garosa. Reprezentativka Srbije biće od ponedeljka prva igračica na listi Udruženja teniserki.

Otvoreno prvenstvo Francuske igra se za ukupni nagradni fond od 15,57 miliona evra.

Ivanovićeva je posle velike pobede nad Jelenom Janković u polufinalu turnira odlično počela današnji meč i došla do prednosti od 4:1 u prvom setu i servirala je za gem.

Safina je, međutim, uzvratila i izjednačila na 4:4. Ruskinja je dobro igrala, ali je Ivanovićeva mnogo grešila. Srpkinja je, ipak, ponovo preuzela kontrolu i dobila set 6:4.

Safina je samouvereno počela drugi set i dobila gem na svoj servis ubedljivo, ali je Ivanovićeva pokazala da je prevazišla problem sa nervima tako što je dobila sledeća tri gema. Nova šampionka preuzela je tada kontrolu nad mečom i privela set kraju do 6:3.

Odmah posle pozdrava sa rivalkom, Ivanovićeva se popela na sudijsku stolicu, preskočila ogradu i otišla na tribine da se pozdravi sa porodicom. Pehar joj je predala bivša šampionka, Belgijanka Žistin Enen. Ivanovićeva je ovom pobedom zaradila milion evra.

O ovome sam sanjala kad sam bila devojčica

Pobednica Rolan Garosa Ana Ivanović rekla je da joj se trijumfom nad Dinarom Safinom u finalu ispunio san iz detinjstva.

"Još uvek ne mogu da verujem šta se dogodilo. O ovome sam sanjala još kao devojčica, kada sam biciklom išla na treninge. Hvala svima, a pogotovo mojim navijačima, od kojih su neki prešli skoro celu Evropu da bi gledali ovo finale", rekla je vidno uzbuđena Ivanovićeva, pošto je podigla pobednički pehar.

Ivanovićeva, koja će od ponedeljka biti prva igračica sveta na WTA listi, rekla je da je bila veoma nervozna u finalu, ali da je ipak uspela da ostane skoncentrisana do kraja.

"Težak meč smo odigrale danas, a verujem da ćemo u budućnosti Dinara i ja odigrati još mnogo finala. Obe smo danas bile veoma nervozne, ali sam ostala skoncentrisana do kraja i pobedila. Jedva čekam da se sledeće godine vratim u Pariz", kazala je Ivanovićeva.

Dinara Safina izjavila je posle meča da je Ivanovićeva zasluženo osvojila trofej i izrazila uverenje da će sledeće godine ponovo imati priliku da se bori za trofej u Parizu.

"Ani je ovo bilo treće finale Gren slem turnira i bio je red da osvoji trofej. Nadam se da ovo neće biti moje jedino finale na Rolan Garosu, nadam se da ću već sledeće godine ponovo igrati za pehar", rekla je Safina. Ivanovićeva je u finalu pobedila Safinu sa 6:4, 6:3, a meč je trajao skoro dva sata. Srpskoj teniserki ovo je prvi Gren slem trofej u karijeri.

Izvor: studio b

" I know the way to fuck them all...."

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 50

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 07, 2008 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, uspela je. Uvrstila se u hall of fame Roland Garosa. Very Happy
Bravo devojko!

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Nivi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Avg 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 07, 2008 8:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Same čestitke! Svaka čast, zaslužila je!

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 07, 2008 11:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Yeeeeeeeeeee! To Ana, ne samo da je najbolja nego je i NAJZGODNIJA!

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 12:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:

to bas i nije Wink ali je trenutno broj jedan Wink

" I know the way to fuck them all...."

LepoticaNS
*velika maza*
<b>*velika maza*</b>

Datum registracije: 24 Sep 2006
Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke za Anu!!! jupiiiiiiiiiiii uspela je i da osvoji Rolan Garos Mr. Green
bas mi je drago, nek samo tako nastavi!!!

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 2:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konačno broj jedan svaka čast

vukbojan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 24 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 8:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Једна од ретких прилика да се чује српска химна на тако значајном светском догађају

bokiskroz
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 19 Dec 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 9:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znaci, najjaca je!

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 43

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 8:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj,ma jako lepo za Anu.....
Kad zapoceli nasu Himnu da sviraju i da pokazu nasu zastavu,meni suze navirale Smile

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 08, 2008 10:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
aureliano je napisao/la sledeće:

to bas i nije Wink ali je trenutno broj jedan Wink

Mr. Green Tko je ovdje muško, ti ili ja? Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Ana posle planete osvojila i Rolan Garos! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon