www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Klinika užasa: Italijanski hirurzi obavljali nepotrebne ope
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 11, 2008 9:30 pm    Naslov poruke: Klinika užasa: Italijanski hirurzi obavljali nepotrebne ope Na vrh strane Na dno strane

Italijanska policija je u ponedeljak uhapsila 12 doktora klinike Santa Rita u Milanu posle istrage koja je pokazala da su izvodili nepotrebne i u nekim slučajevima fatalne operacije kako bi zaradili više novca i svoje usluge naplatili od zdravstvenog osiguranja, prenosi AP. Tri hirurga su osumnjičena za ubistvo pet pacijenata zbog izvođenja „nepotrebnih i invazivnih operacija, ne obazirajući se na zdravstveno stanje ili starost pacijenata”, navela je policija. Vlasnik bolnice je takođe uhapšen, dodaje se u policijskom saopšenju. Kako prenosi Rojters, osumnjičeni su lažirali medicinske kartone i tako oštetili osiguranike za dva i po miliona evra. Jedan pacijent je za italijansku državnu televiziju izjavio da su mu operisana pluća umesto tiroidne žlezde. „Kada sam se probudio nakon operacije, primetio sam cevi ispod pazuha. Ubrzo sam shvatio da su mi operisana pluća”, kaže Đovani Rizitano.

Rimski dnevni list „La Republika”, navodi slučaj Riziera Skoćetija, brata Marije Luize Skoćeti, koja je umrla nakon operacije pluća u 65. godini.

„Zamolio sam doktore da je puste da umre na miru. Oni su mi rekli da rade sve što je u njihovoj moći da bi joj spasli život. Međutim, operisali su joj pluća iako su znali da neće preživeti operaciju.”

Rojters navodi da su hirurzi jednoj 18-godišnjakinji nepotrebno odsekli celu dojku iako je imala samo benignu cistu.

Policija ima snimljene bolničke razgovore u kojima doktori zvuče „kao da jedva čekaju da izvedu skupe operacije”. Tokom jednog takvog razgovora doktor psuje kada mu kolega saopštava da 90-godišnji pacijent odbija operaciju pluća.

(Blic)

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 12, 2008 12:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

BOLESNO trebalo bi ih obesiti

Marjan84
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 03 Feb 2008
Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 12, 2008 1:29 am    Naslov poruke: Uzash! Na vrh strane Na dno strane

Obesiti ih na trgu u Rimu ili ih baciti lavovima u arenu. Jedno od ova dva resenja su za njih, nepostoji trece Very Happy

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 46

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 12, 2008 9:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

fakat me ne čudi. šta se sve radi u Italiji, to je da i bog zaplaće

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Klinika užasa: Italijanski hirurzi obavljali nepotrebne ope Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon