:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Ovogodišnji 48. Dragačevski sabor trubača u Guči održava se od 6 - 10. avgusta. Prvi festival održan je 14. oktobra daleke 1961. godine, sa samo četiri orkestra učesnika, a danas Guča predstavlja jednu od najvećih svetskih muzičkih manifestacija.
Sabor ove godine, osim prepoznatljive "ludnice" koja ga prati, donosi i neke novine - polufinalno veče 8. avgusta.
"Razlog zbog kojeg smo se odlučili da uvedemo polufinalno veče, je dužina trajanja programa. Na Dragačevskom saboru nastupaju samo najbolji, i činjenica na koju smo ponosni je ta što ih je sve više", rekao je Dobrivoje Marinski, direktor produkcije sabora.
Manifestacija, koja na jednom mestu okupi 500.000 ljudi, ove godine, pored predtakmičenja, odnosno "zagrevanja" u Boljevcu, Surdulici i Zlatiboru, donosi i takmičenja trubača po muzičkim žanrovima, školu trube, izložbe narodnih rukotvorina i starih zanata, ali i takmičenja folklornih društava.
Do jubileja 2010. godine, kada su organizatori najbolje žurke obećali "Muzej trube" i "Dom za trubače", uživajte ovog avgusta u uvek vrelom letu u Guči.
(MONDO, foto - zvanični sajt)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
e pa ova Guca mene nece videti
isla par puta i nista specijalno
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Marjan84 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 511 Mesto: Izmedju pakla i raja "KingCity"

|
|
Citiram ovo gore... neznas... kako...
Tamo se ne ide trezan vec mrtav pijan!
Verovatno ne volis zvuk trube... ili si antialkos
|
_________________ "The brightest lights in the darkest nighT"
.:.MARJAN.:. |
|
| |
|
 |
milos.gvozdenovic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 07 Jun 2008 Poruke: 2

|
|
Guca je najbolja stvar na svetu!!!!!!!!!!!!radis sta hoces i niko ti ne sme nista!!
Pijes,jedes i uzivas
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Sto se tice Guce .. voleo bih da odem cisto da vidim to .. ali ne vidim kako bi me nesto zainteresovalo da bruji ceo dan samo jedno te isto .. znaci volim malo promene u muzici a ne samo trubaci
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Nikad nisam bila jer tad sam uvek bila zauzeta,ili na more ili vec neznam gde.....a nadam se da cu jednom je obici
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
za to vase ice i pice, ne razumem zasto onda uopste idete u Gucu kad vec mozete i kod kuce da se alkoholisete
zbog vas takvih Guca vise i nije to sto je nekad bila
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|