:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Da devojčice postaju žrtve mode sa sve manje godina dokazuju američki dizajneri koji su lansirali novu obuću sa visokim, tankim štiklama predviđenu za bebe koje još nisu ni prohodale, prenose svetski mediji. Firma "Heelarious" (engl. smešno, blesavo) iz Vašingtona, koju je osnovalo tridesetak mama sa smislom za humor, izbacila je na tržište cipelice sa visokim potpeticama za bebe stare do šest meseci. Ove meke i udobne cipele nude se u nekoliko različitih boja i dezena, uključujući leopardovu i zebra šaru. Međutim, cipelice po ceni od 35 dolara, nisu predviđene za hodanje, jer bi se štikla polomila pod pritiskom.
(Blic)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
natata93 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 15 Dec 2007 Poruke: 1 Mesto: Kanjiza

|
|
|
mislim sta reci...strasno je sta jos necu cuti odnosno u ovom slucau procitati....
|
_________________ JA JA JA U ZIVOTU IMAM SVE... |
|
| |
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
|
Debilizam...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|