:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Jedan 40-godišnji zubar iz Đenove, na severozapadu Italije, postavio je oglas na Internet u kome nudi besplatnu popravku zuba u zamenu za seksualne usluge.
Misleći da je posredi šala, jedna novinarka se javila na oglas i otkrila da je dotični zubar zaista spreman na „razmenu usluga”. Zubar, koga je novinarska ekipa krišom snimila u jednom kafiću, objasnio je svojoj sagovornici da je dosad, pored njene, primio samo još jednu ponudu i to od žene koja sada popravlja zube kod njega.
U oglasu zubara, koji ima ordinaciju u samom centru Đenove, piše: „40-godišnji profesionalni stomatolog nudi vrhunsku, besplatnu popravku zuba gospođama i gospođicama lepe spoljašnosti koje umeju da iskoriste svoje atribute”.
(Tanjug)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Killaz ***Don Brate***

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...

|
|
Pametan covek zna sta hoce
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
| |
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
|
pa biznis je biznis
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Pa neznam,moze tako da ostane bez posla
|
|
|
| |
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
|
Strasno....ali ako je njima lepo...sta ja imam s tim.....
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|