:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Učenik drugog razreda pirotske gimnazije D.I. (16) je pred celim odeljenjem nasrnuo na profesorku francuskog jezika Slavicu Mijalković, nezadovoljan time što će iz tog predmeta imati negativnu ocenu.
Mijalković je rekla novinarima da joj je učenik od početka jučerašnjeg časa, na kome se dogodio incident, dobacivao "vrlo primitivne i ružne reči" na koje nije odgovarala, jer nije želela bilo kakav verbalni duel sa njim.
"Kada je trebalo da mu zaključim ocenu, a to je bila jedinica, on je istrčao iz poslednje klupe, brzo stigao do mene i krenuo da me udara po licu, nogama, leđima", navela je ona.
Ona je kazala da učenik nije imao razloga da bude revoltiran zbog toga što nije imao prilike da odgovara za pozitivnu ocenu, jer nije imao "nijedan element za pozitivnu ocenu".
Ona je navela da je istog dana potražila pomoć lekara, kao i da će protiv učenika i njegove majke pokrenuti sudski postupak.
"Njegova majka, čim je posle incidenta došla u školu, me je vređala govoreci da ostalim učenicima delim ocene kao Deda Mraz, a samo njemu jedinicu. Elemenata za pozitivnu ocenu on, medutim, nije imao", kazala je Mijalković.
Direktorka gimnazije Dragica Nikolić je rekla da je pokrenut disciplinski postupak protiv učenika koji je napao profesorku francuskog jezika.
Učenikova majka Jasmina K. je rekla novinarima da je došla u školu čim je obaveštena o incidentu, kao i da je juče ispisala sina iz te škole.
"Uprava škole mi je rekla da je on nasrnuo na profesorku. Osuđujem ovaj njegov čin i krivo mi je što se to desilo, jer je sebi naudio", rekla je ona.
(Blic)
|
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
Strasno....eh...danasnja mladez...
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
| |
|
 |
JOPAN Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Jun 2008 Poruke: 4 Mesto: Pozarevac

|
|
| |
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
|
Nazalost je sve vise takvih slucajeva.
|
|
|
| |
|
 |
WoSa Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Nov 2006 Poruke: 1 Mesto: BU2

|
|
|
i decko a i ta luda majka bi kod nas bili protjerani bez ikakvog disciplinskog postupka tog klinca realno treba malo prevaspitati
|
|
|
| |
|
 |
president Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Maj 2004 Poruke: 64

|
|
|
jel ima ona muza, decka? pa da objasni malom par stvari...
|
_________________ Moj posao |
|
| |
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 34
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
| ♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće: | | Nazalost je sve vise takvih slucajeva. |
Slažem se.
Našem je profesoru matematike jedan dečko zapretio sikirom.
Rekao mu je ako mu ne zaključi 2 na kraju godine da će ga..ubiti..sikirom koju je imao kod sebe u školi.
I profesor mu je naravno zaključio 2.
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Ma samo kopiraju zapad
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
| katarinaa85p je napisao/la sledeće: | Strasno....eh...danasnja mladez...  |
a zbog cega bi ovo trebalo da bude smesno>
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ta majka ima i muza i jos dva starija sina koji su gle cuda jos gori od ovog dako da je to porodicna tradicija,cak sta vise ovaj klinac je najdalje dogurao sa skolom,jer je najstariji yavrsio samo osnovnu a srednji napustio pred kraj prve godine.Inace poseduju luna park (autodrom i jos par zezalica za klince) tako da su roditelji vecim delom vremena bili odsutni
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|