:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Jedan Južnokorejac, koga je verenica napustila posle dve godine zabavljanja, izgubio je sudski spor u kome je tražio da mu bivša draga vrati novac koji je potrošio kupujući poklone.
Kako piše lokalna štampa, drugostepeni sud je poništio presudu nižeg suda koji je devojci naložio da bivšem vereniku vrati deset miliona vona (9.615 dolara), koliko on tvrdi da je za dve godine potrošio na poklone i izlaske. Posle raskida, mladić je primorao bivšu verenicu da potpiše izjavu da će mu vratiti sav novac i na osnovu tog papira prvostepeni sud je doneo odluku. U svom obrazloženju, viši sud navodi da je prihvaćena tvrdnja devojke da je izjavu morala da potpiše pod prinudom, a protiv svoje volje.
(Blic)
|
|
 |
katarinaa85p Banovan! ~hot angel~

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Dec 2007 Poruke: 9273 Mesto: K*R*A*G*U*J*E*V*A*C

|
|
|
Koja budalastina.....hahaha....
|
_________________ U dusi sam dete koje ne zna da mrzi,u zivotu sam putnik koji uvek pronadje pogresan put,u stvarnosti sam BUDALA koja uzlud VOLI! |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Koji je ovo budala .. trazi pare posto mu je devojka dala korpu .. c,c,c .. ima nas raznih .. definitivno.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
pa jeftinije bi prosao kod crvenih fenjera definitivno
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|