:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Engleski fudbaler Dejvid Bekam reklamira donji veš modne kuće Armani, a reklamni bilbordi od danas će biti postavljeni širom SAD, prenose američki tabloidi.
Snimke za kolekciju jesen/zima 2009. uradili su ugledni modni fotografi Mert Alas i Markus Pigot, za koje je Bekam pozirao na plaži u Malibuu, piše list „Pipl”. Fotografije će se na sajtu kuće Armani (www.emporioarmani.com) pojaviti 23. juna, a u štampi od avgusta. Reklame na džinovskim bilbordima biće viđene, osim u SAD, i u Londonu, Milanu, Rimu, Parizu i Tokiju, navodi se na sajtu lista „Ju-Es vikli”.
Dejvid Bekam (32) je ispričao da je bio veoma nervozan dok je pozirao. „U kući smo navikli da se šetamo poluobnaženi, ali kada je trebalo da snimam za Armanija, bilo mi je jako neprijatno zato što se nikada do sada nisam fotografisao samo u donjem vešu”, rekao je fudbaler u aprilu gostujući u jednoj američkoj TV emisiji.
(Beta)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
citröen Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 04 Jul 2007 Poruke: 7

|
|
|
mnogo se duva ili u prevodu pederise kao njegova bivsa nije za nista
|
|
|
| |
|
 |
slatkica-be Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jan 2008 Poruke: 146 Mesto: belgijaaa

|
|
mmmm beckhammm.... eh da sam bar pored njega u ovoj reklami
|
_________________ Znala sam o tebi, znala sve
pala ti na grudi ledene
tamo samo kamen kuca
tu gde ljubis, koza puca
Znala sve i na sve pristala
samo jednom sam zablistala
nije ljubav sve sto vidis
zato pazi kome zavidis |
|
| |
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
uh dobar je , dobar
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
| |
|
 |
marijana23 <Usne boje vina>

|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 14391 Mesto: negdje

|
|
Predobar..Uff..
|
_________________ Pjevat cu dok suze me ne zabole,
ljubit cu dok usne mi ne izgore,
voljet cu dok oci se ne zatvore,
zauvijek ces biti tu.. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|