:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Tri osobe su poginule, a desetak je povređeno ili ima posledice gušenja ugljenmonoksidom od požara koji je u nedelju oko 15 sati izbio u podrumu stambene zgrade u Ulici Moše Pijade 115 u pančevačkom neselju Kotež 2. Požar se zatim proširio do petog sprata.
- U bolnicu je primljeno osam stanara i jedan vatrogasac. Dve osobe su zbog posekotina zadržane na plastičnoj hirurgiji, devojčica je prebačena u Dečju bolnicu u Tiršovoj ulici, dok je jedna trudnica preventivno zadržana na Odeljenju ginekologije - kažu lekari pančevačke bolnice. Ostalih pet osoba pušteno je na kućno lečenje posle pregleda, a zadržanima su, na sreću, konstatovane samo lakše povrede.
U momentu zaključenja ovog izdanja „Blica“, identitet nastradale žene još nije bio poznat. Njeno beživotno telo, kako saznaje „Blic“, nađeno je na stepenicama koje vode ka podrumu. Ona je najverovatnije preminula od trovanja ugljen-monoksidom.
Požar je izbio u 15.30 sati, a gust dim se za samo nekoliko minuta proširio do krova zgrade.
- Supruga mi je rekla da dim iz hodnika prodire u stan. Bilo je nešto posle 15 sati. Odmah smo stavili mokar peškir pod ulazna vrata. Kadu smo napunili vodom. Supruga se posle, merdevinama koje su postavili vatrgosaci, spustila na zemlju. Ja nisam mogao niz merdevine. Sačekao sam spasilačku korpu - priča za „Blic“ Milosav Milojević Žule, stanar sa četvrtog sprata, oslonjen na štaku i u čarapama, koji je među poslednjima izvučen iz zgrade.
Nekoliko stanara ostalo je u zgradi, ali su sa njima u stanovima vatrogasci.
U pomoć stanarima zgrade prve su pritekle komšije iz okolnih višespratnica. Oni su kroz zadimljen hodnik izvodili ljude napolje. Na zidovima hodnika ostali su tragovi krvi, a okna svetlarnika prvog i drugog sprata su razbijena.
(Blic)
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Sta reci na ovakve stvari?
|
|
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
To sam citala danas,nemam reci
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|