:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Estradna umetnica i učesnica rijaliti-šoua VIP Veliki Brat "zatražiće zadovoljenje" na sudu zbog uvredljive pesme Partizanovih košarkaša na njen račun.
Pevaćica hita "Gaćice", zgrožena je ponašanjem košarkaša Partizana prilikom proslave šampionske titule u Vršcu. Naime, igrači crno-belih su u svlačionici hale Milenijum iz sveg glasa skandirali "Nikola Peković j... Gogu Sekulić", a ova pevačica najavila je tužbu protiv svih koji su na taj način blatili njeno ime.
Pevačica je za "Kurir" izjavila da nije imala priliku da pogleda snimak na kojem "grobari slave", ali kad se bude uverila u sramotan čin košarkaša Partizana, podneće tužbu protiv aktera ovog, po nju izuzetno nemilog događaja.
"Šokirana sam i zgrožena! Pre godinu dana čula sam da navijači pevaju identičnu pesmu, ali nije me potreslo jer su u pitanju bili navijači. Međutim, ukoliko je tačno da su to pevali košarkaši Partizana, budite sigurni da ću protiv njih podneti tužbu. To su jadni, vulgarni ljudi, koji preko estradnih ličnosti žele da promovišu sebe", prokomentarisala je Goga i dodala da ne poznaje košarkaše koji su pevali tu pesmu, kao i to da sa Nikolom Pekovićem nikada nije imala prilike da se upozna.
"Ne poznajem te ljude i nije mi jasno iz kog razloga su pevali tu pesmu pred kamerama. Takođe, nisam imala prilike da upoznam Nikolu Pekovića, iako su pojedine novine pisale da smo u vezi. Trenutno sam zauzeta promocijom novog CD, ali verujete mi na reč da neću dozvoliti da bilo ko u javnosti blati moje ime. Učiniću sve da se ti primitivci kazne" i dodaje: "Zamislite reakciju mojih roditelja kad budu gledali taj snimak? Užasno se osećam, a posebno mi je krivo što su to uradili igrači kluba za koji navijam od malih nogu".
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
a ko će nju da tuži bre ? !!!
kakvi su joj textovi i šta promoviše ona... treba je zipovati... moralni patuljak!!!
edit: Nikola Peković šanananana ...
a Dule Vujošević šanananana...
|
|
| |
|
 |
Killaz ***Don Brate***

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...

|
|
Hahahaha napred Nikola
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
| |
|
 |
Ginobili93 ...3,2,1...

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica

|
|
Uuuu jadna ona operska pevacica...Ma daj,sad je ona kao fina devojka....iako sam Zvezdas,napred Nikola.....jer sam antiGogovac
|
|
|
| |
|
 |
Gertie ◊Poker Face◊

|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

|
|
Tesko njoj i njenoj pameti!
Pa ona drugacije i ne moze da zaradi pare, svako malo ona se tuzaka..
|
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
|
da blati njeno ime? pa koje ona ime ima, nisam primetio da se preziva tesla ili pupin pa ce da se uvredi njena porodica... a ne zna nikolu pekovica, trebala je ujutru da ga pita kako se zove i preziva kad je izlazio iz njene sobe...
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ma ona je obicna guska i sami ste videli u seijalu vb ko je kakav ali neciju egoisticnost ne treba komentarisati,po gotovu osobe koju nije vredno ni pomenuti
|
|
|
| |
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Ona je malo previse opterecena sama sobom....
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
bez obzira ko i st aje ona, i treba da ih tuzi....
ona nikog licno nije prozivala u pesmama a ovo sto njoj rade i jeste previse vulgarno..
a cudi me za vas, moraliste, da niko nije stao na njenu stranu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | bez obzira ko i st aje ona, i treba da ih tuzi....
ona nikog licno nije prozivala u pesmama a ovo sto njoj rade i jeste previse vulgarno..
a cudi me za vas, moraliste, da niko nije stao na njenu stranu  |
Нико не каже да не треба да их тужи него ко о чему... ***** о поштењу...
прича ми нешто о моралу а пева ми о доњем вешу
у сваком случају не постоји позитиван и негативан публицитет.
|
|
| |
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
| BulatCar je napisao/la sledeće: | Нико не каже да не треба да их тужи него ко о чему... ***** о поштењу...
прича ми нешто о моралу а пева ми о доњем вешу
у сваком случају не постоји позитиван и негативан публицитет. |
To je ono pravo, pošteno je da dijeca od 12 godina drmaju na pjesmu o donjem vešu, a nije pošteno da se neko pošali na njen raćun. Dobro, nije to baš samo šala, ali vala ko što Bulat reče, neće valjda ona da uči poštenja!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|