:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Tragično preminuli pevač Toše Proeski ostavio je ogroman muzički trag na području celog Balkana, a naročito u rodnoj Makedoniji gde su zvaničnici naselja Novo Lisiče u Skoplju podneli inicijativu da jedna od ulica dobije ime po Tošetu, a planira se i izgradnja spomen-parka u kome će biti postavljena bista najvećoj makedonskoj pop zvezdi. Ulica koja će promeniti naziv u Toše Proeski zove se Dečja ulica, a prema rečima nadležnih u Novom Lisiče, ova ulica je izabrana jer je jedna od najvažnijih u gradu, ali i kao podsećanje na Tošetovu ljubav prema deci.
„Naš Toše najviše je pomagao deci i to je za njega bilo najveće bogatstvo. Izgradnjom jednog kutka u uspomenu na njega, naša opština želi da oda počast Tošetovim delima i humanosti koju je uvek pokazivao”, rekli su zvaničnici opštine gde će spomen park biti podignut.
Inače od 1. juna na programu „MTV Adrije” počelo je emitovanje spota za pesmu „The Hardest Thing”, koja se nalazi na albumu kojim je Toše trebalo da započne svetsku karijeru. Spot je napravljen kao kombinacija različitih snimaka, koji pevača prvenstveno predstavljaju intimno, ali i kao talentovanog muzičara tokom snimanja albuma na Jamajci. Album, koji je Proeski otpevao na engleskom jeziku, naći će se u prodaji na jesen.
(Blic)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
zasluzio je
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
Hmm, da me ne mrzi sada bih potrazio onu poruku koju sam postavio o Bajramovicu ... No ajde, jeste zasluzio
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|