www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Spasao medveda od utapanja u moru
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 02, 2008 4:11 pm    Naslov poruke: Spasao medveda od utapanja u moru Na vrh strane Na dno strane

Kada su stanari iz lokalnih kuća prijavili medveda koji je lutao plažama Floride, zaposleni iz Društva za zaštitu divljih životinja stigli su na lice mesta i pogodili ga strelom za uspavljivanje. Paralizovani medved je tada nažalost upao u more i kada je voda počela da ga vuče sve dalje od obale, jedan od zaposlenih u ovoj službi je uskočio u vodu i spasao ga, prenose svetski mediji.
Hrabri spasilac Adam Varvik (29) kaže da je uskočio u vodu čim je video kako medveda, čije je telo postajalo paralizovano, morska struja nosi sve dalje od obale.
"Nisam razmišljao ni sekundu, uskočio sam u vodu i počeo da plivam prema medvedu", kaže Varvik i dodaje da su noge medveda bile paralizovane od sedativa.
"Jednom rukom sam ga uhvatio za vrat i vukao ka obali", kaže neustrašivi spasilac. "Iznenadio sam se kad sam shvatio koliko je težak".
Varvik je medveda teškog preko 160 kilograma dovukao blizu obale a ubrzo je pristigao i bager koji je pomogao da se životinja izvuče na obalu.
Hrabri spasilac je zadobio samo nekoliko ogrebotina, a meda je kasnije vraćen nazad u divljinu.

(Blic)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Spasao medveda od utapanja u moru Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon