www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Mladić poginuo u udesu
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
ticmaopel
S verom u Boga
<b>S verom u Boga</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Apr 2006
Mesto: Београд

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 6:00 pm    Naslov poruke: Mladić poginuo u udesu Na vrh strane Na dno strane

BEOGRAD - Nenad Živanović (23) iz Ritopeka poginuo je juče u 12.30 sati kad se njegov motor „jamaha“ sudario s „golfom“ na Smederevskom putu, kod „Eko“ pumpe u naselju Leštane. Hitna pomoć je po dolasku na mesto nesreće samo konstatovala smrt mladića.
Živanović je vozio motor u pravcu Beograda, a do sudara je došlo kad je naleteo na metaliksivi „golf“, koji se sa benzinske pumpe uključivao na Smederevski put. Od siline udara „golf“ se okrenuo pun krug, a nesrećni mladić, iako je nosio kacigu, pao je s motora i preminuo.
- Motorista je u jednom trenutku naglo ubrzao i iznenada udario u automobil. Sudar je bio strahovit - ispričao je jedan od očevidaca.
Na mesto nesreće došli su mladićevi roditelji i prijatelji.
- Možda je u komi, molim vas, recite mi da je u komi. Sine moj jedini, probudi se - plačnim glasom obratila se Nenadova majka lekarima Hitne pomoći, dok je nekoliko prijatelja uzaludno pokušavalo da je smiri.
Kako „Blic“ saznaje, Nenad Živanović bio je jedinac.
- Čuli smo se telefonom malo pre nesreće i javio nam je da će kasniti 15 minuta. Međutim, više od pola sata ga nije bilo. U međuvremenu smo saznali za udes kod pumpe. Krenuli smo i nadali se da Nenad nije stradao. Međutim, našli smo ga mrtvog - ispričao je vidno poteresen Živanovićev prijatelj.

Izvor: Blic

Nivi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Avg 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 7:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stvarno tužno...Sad Najradije bi htjela da ljudi više prestanu voziti te motore!!! Svaki dan odnose živote!!

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 7:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

daj bre dokle vise???? stvarno zalosno!! milicija manje da ide po kafanama a vise da obraca paznju na saobracaj bilo bi bolje!!!

Danny Crane

ticmaopel
S verom u Boga
<b>S verom u Boga</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Apr 2006
Mesto: Београд

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 7:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zao mi ga je mlad je a podgotovo sto je jedinac,decko koji je imao sve u zivotu za 18 rodjendan dobio mercedes SLK a pre 20 dana dobio ovaj motor i zavrsio sa njime,sam je skrojio svoju sudbinu tu je leteo sa 160km sam je kriv

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 8:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nivi je napisao/la sledeće:
stvarno tužno...Sad Najradije bi htjela da ljudi više prestanu voziti te motore!!! Svaki dan odnose živote!!

Ako je tako onda neka ljudi prstanu da lete avionom posto padaju redovno sa neba ili neka prestanu da voze kola ?!?!

Nije mi ga uopste zao ! I ja vozim motor ali ne razumem sto je jurio toliko ...........kad kasnis kasnis da li 5 ili 50 minuta to dodje isto .

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobro sasa nemoj da preterujes, i ako ti stvarno nije zao zadrzi za sebe, ipak je bio mlad decko! a i gresku koju je napravio je platio zivotom, tako da nije uredu da tako pricas, i ja sam vozio motor pa sam imao srece, a ovaj decko jednostavno nije imao srece! malo ga je poneo adrenalin u pogresnom trenutku i eto sta je napravio!

Danny Crane

Nivi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Avg 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 8:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Glupo je sad otvarati tu temu,ali ne slažem se s tim tvojim "zaključkom" o avionima-u prosjeku sa prometom i broju nesreća avion ispada jedno od najsigurnijih prometnih prijevoza...a isto tako statistički su najbrojnije nesreće upravo s motorima...stoga čim sjedneš na motor moraš biti svjestan tog rizika,jer su to činjenice.
A tebi Saša sretno u daljnoj vožnji i oprezno

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 43

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 9:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije tu kriva ni policija ni motori, a nije ni decko. Mladost je to, usijana glava. Roditelji su tu krivi. kupuju mu sve sto pozeli, pa dete pomisli da je ovojilo svet. Onda obicno ovako zavrsi. Nazalost. Neutral

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 10:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Nije tu kriva ni policija ni motori, a nije ni decko. Mladost je to, usijana glava. Roditelji su tu krivi. kupuju mu sve sto pozeli, pa dete pomisli da je ovojilo svet. Onda obicno ovako zavrsi. Nazalost. Neutral

E tu si u pravu jerotije (ajd nek si i ti jednom u pravu Mr. Green )...
Roditelji puni para pa razmazuju dijete, kao da ce motori i skupi auti nadoknaditi roditeljsku paznju i ljubav... ha ha ha, malo sutra!

Balzak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 13 Okt 2006
Mesto: uzice

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 06, 2008 2:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eeee sto je moj deda meni rekao: Sine ne jasi nista sto nema mozak!
Ja sam imao frku sa mororom, dobro sam prosao kako sam mogao da prodjem!Ko se naprzi na motore, to je kao drogiranje adrenalinom!
Pa vidite koliko je samo vozaca motocikla poginulo!

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 06, 2008 2:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Žalosno jeste ali tu su sami krivi jeste da radi adrenalin, ali mozak bi trebalo isto tako da radi a ne da se isključi kada sednu na motor

milan160889
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 06, 2008 2:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ti što spominješ avione i automobile prestani da lupetaš gluposti. I avion i auto su sto puta sigurniji nego motor. New Evil

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Mladić poginuo u udesu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon