:: |
| Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Irkinja Džulija Galvin rešila je da se prijavi na jedno takmičenje u Finskoj na kojem je za nagradu - "piva koliko ste teški" trebala samo da nađe partnera koji bi je sa njenih 120 kilograma nosio na leđima tokom cele trke!
Džulija je u Finskoj, za takmičenje u kojem uglavnom učestvuju bračni parovi, pronašla partnera Engleza, voljnog da je nosi neravnom stazom dugom 253 metra, potom da sa njom na leđima "pretrči" bazen i sve to savlađujući prepreke, i izgubila.
"Žao mi je što nismo pobedili jer su pripreme bile intenzivne. Čak sam zbog prepreka sa vodom satima vežbala sa perajima i maskom za ronjenje! Iako sam, kad sam videla svog partnera, pomislila da će pući noge od moje težine, rekla sam mu da stisne zube i trči. Nismo pobedili ali mislim da se lepo proveo. Mene vredi nositi, ja sam hodajuća zabava !", navela je Džulija.
Za ovogodišnju trku u selu Sonjakarvi prijavilo se 48 parova iz 13 zemalja, uključujući Keniju, Australiju i Kanadu. Estonija je ponovo bila najuspešnija, s Alarom Voglom koji je, noseći Kirsti Viltrop, rezultatom od malo više od jednog minuta, 11. put doneo titulu baltičkoj državi.
Finci organizuju takmičenja i u izdržljivosti u sauni, fudbalu u močvari i bacanju mobilnih telefona u dalj, ali nošenje žena za pivo, važi za jedno od najbizarnijih takmičenja.
(Beta/MONDO)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|