www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prvi muškarac koji je rodio dete
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Shiseido
N-SNG-J06
<b>N-SNG-J06</b>

Datum registracije: 26 Apr 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 04, 2008 8:01 pm    Naslov poruke: Prvi muškarac koji je rodio dete Na vrh strane Na dno strane

Amerikanac Tomas Biti prvi je muškarac u istoriji čovečanstva koji je rodio dete, izvestili su danas mediji. Biti (34), poznatiji kao „muškarac u blagoslovenom stanju”, rodio je zdravu devojčicu u nedelju u porodilištu u gradiću Bend, u američkoj saveznoj državi Oregon. „Jedino po čemu se razlikujem jeste to što ne mogu da dojim bebu, ali mnoge majke to ne mogu”, rekao je on. Biti je rođen kao žena po imenu Trejsi Lagondino, ali je hirurškom intervencijom promenio pol. Već godinama je u braku sa Nensi. Pošto se njegova supruga pre nekoliko godina podvrgla histerektomiji i ne može da ima decu, Biti, koji je zadržao ženske reproduktivne organe, rešio je problem tako što je odlučio da on ostane u drugom stanju putem veštačke oplodnje. „Biću otac mojoj kćerki, a Nensi će joj biti majka. Bićemo porodica”, kazao je tada Biti.

(Tanjug)

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 04, 2008 8:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

daj bre, odvratno! ubi se! jadno to dete...

Danny Crane

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 04, 2008 8:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne bih se složio sa tobom. Fer je sa njegove strane što je iskoristio svoju matericu (tj. što je nije uklonio). Sa njene strane, glupo je što se podvrgla histerektomiji (šta je to tačno?) - posle toga nema nazad.

Ne znam samo kakvo će to dete biti kad malo odraste. Verovatno će doći do nekih komplikacija jer je on ipak morao da dobija inekcije sa muškim hormonima... Nije sve u nožu...

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 42

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 04, 2008 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Katastrofa Exclamation Bolesno i ne slažem se s tim.Takve stvari mi nisu baš ni malo normalne

Ginobili93
...3,2,1...
<b>...3,2,1...</b>

Godine: 33

Datum registracije: 05 Jan 2008
Mesto: Kaluđerica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 12:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma bolesno,bolesno,bolesno Exclamation Exclamation Exclamation Uzas...to bolesnici neki...Da je Bog hteo da radja muskarac,tako bi i bilo....a ne ovo sve bre....ma uzas....Ma to sve treba .......Jadno dete... Crying or Very sad

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedino sto ja ne razumem je zasto njih oslovljavaju sa "gospodine" Confused

The tears of a clown make the whole world laugh.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 46

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 12:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Protiv sam promene pola, ali ovakav postupak poštujem. Ko zna da li je Nensi morala hirurški da postane neplodna. Ako nije - to je za osudu kad ne razmišlja dugoročno! Još jedna osuda: koliko se nerotkinja u svetu muči da bi donele na svet (bar) jedno dete...
Opet ponavljam: neka je to i neprirodno što je on/a promenila pol, ali je pošteno od tog Tomasa što je sačuvao matericu - za svaki slučaj. To se zove dugoročno razmišljanje.
Ispalo je korisno i iako je nastao čitav medijski cirkus - nadam se da dete nikad neće saznati kako je došlo na svet. Mr. Green

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 12:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bih opet ponovio, zashto nju oslovljavate sa "on"?

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 42

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 1:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mene ne dira to kad netko promjeni spol.Boli me briga.Al mislim da jedna takva obitelj ili kako to već nazvat nije za dijete.Ja bi njima dopustila da rade sve što hoće osim da imaju djecu, jer to nije normalna sredina, a kako dijete u nenormalnoj sredini odgojit da bude normalno.Kako tom djetetu objasnit ko je ta osoba zapravo njemu..mama ili tata.To ni sama sebi ne znam objasnit, a kamo li djetetu.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O kako olako se napadaju drugi samo zao što su drugačiji.
Čas smeta ako ne netko druge vjere, čas ako je druge nacije, rase, a bogami i ako je drugačije sexualne opredijeljenosti.

Ne želim suditi toj osobi. Jednostavno zato što ne živim dušom te osobe u tom datom tijelu.

Naj-bljak su mi ovi Biblijo-ljupci koji bi to po kratkom postupku. Pa zar ono 6-a Božja zapovijed ne kaže "Ne Ubij!"???

Živi i pusti druge da žive...

Poslednja prepravka: aureliano datum Sub Jul 05, 2008 1:19 am; ukupno izmenjena 1 put

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 1:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E super, ja cu da ubijem shimpanzu, oderacu mu kozu, zashiti za sebe, popeti se na drvo i mozda budem imao cak i svoj copor, jeeeej...Ne, ili bih pre da budem pingvin...ili medved...

Kada bih to rekao psihijatru odma bi me poslao u ludnicu a to shto riba misli da je gari samo zato sto su je nakljukali hormonima, to je normalno? Rolling Eyes

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 1:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čim si "drugačiji" problem si svačiji Mr. Green Alex, drugar, ne zaboravi: Svi smo mi kad tad "drugačiji" (na ovaj ili onaj način).

Ne moraš staviti na se čimpanzinu kožu da bi bio "drugačiji". Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Prvi muškarac koji je rodio dete Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon