:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Organizatori novosadskog festivala predložili su formiranje fondacije, koja bi nosila ime tragično preminule Jelene Matić (28) iz Paraćina.
"Želimo da osnujemo fondaciju sa njenim imenom, koja bi finansirala najbolje studente Paraćina, u kojem je Jelena odrasla, gde i dalje živi njena porodica", saopštilo je Udruženje EXIT.
Jelena Matić poginula je u kampu festivala u nedelju, kada je na njen šator pala grana drveta. U nesreći je teško povređeno još dvoje ljudi.
U kampu se, inače, obrušila još jedna grana, lakše povredivši dve Britanke. Većina "stanovnika" kampa evakuisana je u nedelju zbog najave nevremena, a organizatori razmišljaju o promeni mesta održavanja festivala.
Dnevni list "Alo" nezvanično saznaje da bi EXIT sa Petrovaradinske tvrđave mogao da bude premešten na obližnji plato, koji je u vlasništvu Vojske Srbije.
Kao razlog, navodi se erozija i oštećenje bedema Tvrđave. Između ostalog, velika prašina koja se podigla na Tvrđavi veoma je ometala posetioce, a profitirali su dosetljivi novosadski trgovci, koji su ispod mosta prodavali maske za jednokratnu upotrebu.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| jecika_84 je napisao/la sledeće: | | Kao razlog, navodi se erozija i oštećenje bedema Tvrđave. Između ostalog, velika prašina koja se podigla na Tvrđavi veoma je ometala posetioce, a profitirali su dosetljivi novosadski trgovci, koji su ispod mosta prodavali maske za jednokratnu upotrebu. |
Od tolikih vibracija i skakanja normalno je da će zid da popusti. Godinama nisam išao na tvrđavu, iako mi je blizu jer sam imao osećaj da je dosta upropašćena.
Prašinu je lako ukloniti sa onim aparatima za razduvavanje lišća, zar ne?
|
|
 |
buletinac Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 4

|
|
|
nevjerujem da ce se preslit
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
ne vidim poentu seljenja .. za tako veliki festival treba dosta bolja organizacija i dosta bolji uslovi
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|