:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Folk zvezda Dara Bubamara još uvek se nije zakonski razvela, a udaje se ponovo za nekoliko nedelja.
Kako piše "Press", Radojka Adžić sudski nije okončala petogodišnji brak sa biznismenom Lakijem Dugalićem, a male su šanse da se zakonski postupak okonča do njenog venčanja sa (takođe) biznismenom Milanom Kesićem, zakazanim za početak avgusta.
Pevačica je pre pet godina sklopila građanski brak sa Dugalićem, a kada je "pukla tikva", računala je na završen razvod do kraja jula ove godine. Dobro obavešteni izvori "Pressa" tvrde da Laki namerno odugovlači sa parnicom.
Sud u Nemačkoj, gde je brak sklopljen, obavestio je plavokosu pevačicu da će biti slobodna tek krajem avgusta, pa je Dara odlučila da napravi kompromis, i početkom meseca priredi "samo" crkveno venčanje.
"Crkveni i građanski brak jesu različiti, ali pravno gledano, ona može da se venča u crkvi, jer to nije obavila prvi put", rekao je teolog profesor Dimitrije Kalezić.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Ma bas me zabole ,Ista je kao karleusa
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
|
a zato ja nisam mogla da spavam nocima...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|