:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Sve više 70-ogodišnjaka je seksualno aktivno, rezultati su najnovije ankete sprovedene u Švedskoj, a objavljene u mediciskom časopisu "British Medical Journal".
Nakon ispitivanja 1.500 ljudi te starosti, naučnici su došli do zaključka da se od 1971. do 2001. broj seksualno aktivnih 70-godišnjaka povećao sa 52 na 68 odsto za oženjene muškarce, 38 na 56 odsto za udate žene, kao i sa 30 na 54 odsto za neoženjene muškarce i sa 0,8 odsto na 12 odsto za neudate žene. Više od 50 odsto ispitanika je izjavilo da je srećno sa svojim partnerima.
(Beta)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
Mene je uvijek zanimalo kako to izgleda kad to starci rade. ja brijem da je to ko usporeni film.I još svašta ja brijem.
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Hmmmm... neshto prebirajuci po ovim procentima o aktivnim i neaktivnim... neshto mi tu chudno.
Ili ima toliko vishe zhena, da je to nenormalno. Ili stariji gosponi koriste rraznorazne usluge, ili su josh aktivne "fukse".
Jer, ako pretpostavimo da ih ima "djene-djene" (fifti-fifti), onda je to malo zabrinjavajuce. Hocu reci u dilemi sam. Jesu li svi poshteni i li su neki samo mudro precutkivali, ili... ? :
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|