:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Britanski glumac Kristijan Bejl navodno će biti priveden na razgovor u policiju, nakon što je fizički napao majku i sestru.
Zvezda filmova o "Betmenu" fizički je napao svoju majku Dženi Džejms i sestru Šeron u hotelu "Vorčester" u Londonu, u nedelju uveče.
Napad se dogodio veče uoči evropske premijere njegovog najnovijeg filma "Mračni vitez", ali policija je, prema pisanju britanskih tabloida, odložila hapšenje, kako glumac ne bi bio "ometen u obavljanju poslovnih obaveza".
Bejl (34) glumi superheroja Betmena od 2004. godine, a ranije je ostvario uloge u filmovima "Portret jedne dame", "San letnje noći" i "Američki psiho". Uskoro bi trebalo da počne snimanje novog nastavka "Terminatora", u kojem tumači ulogu Džona Konora.
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 46
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
Američki psiho
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
morao je negde da vezba za ulogu
naravno, morbidno
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
KLICIC Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin

|
|
| Boky je napisao/la sledeće: | | Coveku dosla slava u glavu |
Kao i mnogima drugima, dok se malo proslave odmah pocnu unistavati svoj zivot
|
|
|
| |
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
|
nesto ne verujem u tu pricu da je bio majku i sestru... nego cim postane poznat odmah taploidi pisu svasta da bi prodavali svoje novine!
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
| |
|
 |
Ginobili93 ...3,2,1...

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica

|
|
Uziveo se u ulogu....A gde mu je bio robin da mu pomogne....
Salim se... Nikad ne napadaj/udari zensko,pa cak i da si betmen,supermen,spidermen,terminator,itd
|
|
|
| |
|
 |
*pahulja* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Nov 2007 Poruke: 91 Mesto: necu da ti kazem celavi:)

|
|
iako slava..moze da mu dodje glave....mislim..da ne bi to uradio..bas zbog svoje karijere... slazem se sa milannik1
|
|
|
| |
|
 |
KLICIC Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin

|
|
|
Koliko ja znam to je istina jer gledao sam prilog o tome, kad su dosli po njega i uhitili ga.Znam da novine i skoro svi mediji mnogo izmisljaju ali ovaj put ne.
|
|
|
| |
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Sada izvesni mediji demantuju sami sebi.
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Covek je bolestan al i ne od slave vec u glavu(kako opisatitakvu osobu a da te moderator ne opomene uprostite mi ono sto zelim da znam)
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Sigurno mu je udarila slava u glavu...
Kristijan Bejl? Nikad čuo.
Šalu na stranu, dotični kaže da je to "porodična stvar"...
Kad već tako "priznaje" šta je uradio, ne verujem da će mu neko dati ulogu ikad više... Bar ja ne bi.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|