:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Zvezda folk muzike Svetlana Ceca Ražnatović uskoro će u Beogradu otvoriti svoj studio "Ceca mjuzik", a poručuje da cene kod nje neće biti više nego u drugim studijima.
"Studio je u finalnoj fazi, pred otvaranje, ali sam želela da budem zadovoljna svakim detaljem u studiju 'Ceca mjuzik'. Biće otvoren za sve moje kolege. Verujem da će biti dobar odziv, jer je reč o savremenoj opremi i odličnim uslovima za rad", rekla je Ceca za "Večernje novosti" i dodaje da kod nje neće biti skupo snimanje albuma.
Ceca "uveliko razmišlja" o novom albumu i o saradnicima. "Raspoložena sam da okupim dobar tim saradnika i da početkom leta naredne godine obradujem svoju publiku novim pesmama. A svakako da bi mi bilo drago da među saradnicima bude i Futa (Aleksandar Radulović)".
Za sada ne razmišlja o koncertu u Beogradu, već da će to biti plan po izlasku novog albuma.
Lepa Brena je nedavno izdala novi album i opšte je mišljenje da njene pesme podsećaju na Cecine. Upitana šta misli o tome i da li joj to imponuje, Ceca je rekla da je pročitala neke komentare, ali da ne razmiščja o tome tako. "Brena i ja smo potpuno različite osobe".
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
I ona nezna vise sta da izmisli da bih ostala i dalje u Centru paznje
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Pa ajd kad mogu svi moze i ona .. prvo pocela Dragana, pa Jana, pa J.K. pa .. ko sve nece ?
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
*pahulja* Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Nov 2007 Poruke: 91 Mesto: necu da ti kazem celavi:)

|
|
pa cekajte ljudi gde sam ja tu... i ja planiram da otvorim Zorana mjuzik.... ma...ti..pevaci...se ...samo trkaju...ko ce vise biti u centru paznje,cije ce pesme biti bolje i tako to...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|