:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Jedan tinejdžer iz Gdinje u Poljskoj pokušao je preko Interneta da proda svoju devetogodišnju rođaku!
Neimenovani mladić hteo je da proda rođaku, kako bi joj se osvetio jer ga je naljutila.
Postavio je oglas na jednom poljskom portalu za aukcije - "prodajem žensko dete, polovno, plavih očiju. Dosadila mi je! Zainteresovanima šaljem sliku mejlom, cena je 0.30 evra".
Nažalost, dečaku nije palo napamet da bi ovakav tekst bio pravi mamac za Internet pedofile, pa je specijalna jedinica poljske policije za online kriminal odmah reagovala.
U roku od tri sata, specijalci su upali u stan dečaka u Gdinji, očekujući leglo kriminala i trafikinga! Umesto toga, zatekli su nadurenog tinejdžera, njegovu majku i zdravu i pravu devetogodišnju devojčicu.
Ispostavilo se da se mladić svetio devojčici za neku sitnu dečju pakost. Međutim, njegova šala neće proći nekažnjeno, jer će morati da odgovara na sudu za maloletnike!
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
|
ma deca... nego je problem sto je svet previse paranoican!!! deca treba malo da se zezaju a ne odma da im milicija upada u stan i da ih hapsi ko kriminalce...
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
| |
|
 |
NemanjaSO Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Apr 2007 Poruke: 154 Mesto: Sombor

|
|
Imam polovnog brata blizanca na prodaju, ko hoce nek se javi, ili menjam za godisnju pretplatu na Domaci.de....
|
_________________ Kako rece NE zeni koja kaze DA? |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
| |
|
 |
whinsty Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 13 Mar 2008 Poruke: 1

|
|
|
decija posla ipak ne bitrebao da odgovara
|
|
|
| |
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 42
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
|
I ja mislim da ga ne bi trebali kaznit.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|