:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Za nastavak serije "Nestašluci Britanaca na letovanjima (u Grčkoj)" pobrinule su se dve devojke koje su htele da otvore vrata aviona po povratku iz Grčke, ljute što u letelici više nema pića!!!
Avion, koji je leteo sa grčkog ostrva Kos ka Mančesteru, morao je prinudno da sleti u Nemačku, jer su dve devojke (26 i 27 godina) htele da napuste avion i pokušale da otvore vrata letelice.
Pilot je odlučio da napravi hitno prinudno sletanje na aerodrom u Frankfurtu, gde su dve Britanke, već dobro "pod gasom" zadržane dva sata u policiji.
Prema rečima predstavnika policije, devojke su postale agresivne kada je osoblje aviona odbilo da im daje piće, videvši da su obe pod uticajem alkohola.
Očevici kažu da je jedna od njih gađala stjuarda flašom vodke, kada je ovaj odbio da ih služi.
Bilo je rizično da avion, sa njih dve u prilično alkoholisanom stanju, nastavi put, pa je pilot odlučio da sleti u Franfkurt, kažu u policiji.
Da sve bude još luđe incident se dogodio na visini od 10.000 metara!
U policiji kažu da su njih dve pokušale da otvore vrata aviona, ali da ih je, srećom, u tome sprečio neko iz posade.
Nakon što su zadržane u policiji na ispitivanju, puštene su kući u Britaniju. Međutim, protiv njih može da bude pokrenut krivični postupak zbog kršenja propisa u vazdušnom saobraćaju i izazivanja opasnosti.
Ipak, u nemačkoj policiji kažu da najverovatnije neće podneti krivičnu prijavu protiv njih dve, dodajući da će verovatno morati da plate novčanu kaznu.
(Mondo)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
|
glupe engleskinje... ceo zapad je gluplji neko sto mi mislimo! i sve alkoholicar do alkoholicara...
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
da, smejala sam se kad sam ovo citala
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
Ginobili93 ...3,2,1...

|
Godine: 33
Datum registracije: 05 Jan 2008 Poruke: 1059 Mesto: Kaluđerica

|
|
Pa jel su bar u Frankfurtu dobile votku??? ...sta,htele su da izadju iz tog i odu u drugi avion...jer u drugom avionu mozda hoce da ih usluze...votkom..........Stupid!!!!!
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
"Nema pića? (hik) Nije valjda da smo sve po(hik)pile? Idemo, (hik) pa ćemo stopirati drugi avion! (hik) Majstore, srednja! (hik) "
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
| coco_bill je napisao/la sledeće: | "Nema pića? (hik) Nije valjda da smo sve po(hik)pile? Idemo, (hik) pa ćemo stopirati drugi avion! (hik) Majstore, srednja! (hik) "  |
nije to nego sto su posle bile cak i ratoborne
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Podsetiše me na ovaj vic:
"prica mujo kako je putovao avionom:
idemo mi, letimo
kad iz razglasa kazu: Vankuver
ja van kufer
kazu Jamajka
ja i majku
kazu Haiti
Reko', haj' i ja..."
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| dameski je napisao/la sledeće: | nije to nego sto su posle bile cak i ratoborne  |
U tom slučaju mora da je bilo:
"Gde je naj... bliža prodavnica, da trknemo pa se vraćamo sa (hik) za pet mi... nuta? (hik) Nećete da mi kažete? (hik) Nemo' da vam polupam (hik) sav inventar, (hik) izloge i ovog bezobraznog konobara! (hik)"
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
hahaha boze koje su to budale...dal je moguce?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|