:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Posetilac izložbe u Kraljevskoj akademiji umetnosti u Londonu spotakao se i pao na skulpturu vrednu 6.000 funti, koja se potom srušila i razbila u paramparčad, prenosi BBC.
Totem visok oko tri metra po imenu "Kristina" bio je jedan od pet izloženih radova umetnice Tatjane Ečeveri Fernandez iz Kostarike.
Galerija se zatvorila odmah nakon incidenta koji se dogodio u subotu popodne ali se ubrzo ponovo otvorila. Pre izložbe u toku su bile konsulatcije između umetnika, kuratora i uprave galerije o tome kako najbolje zaštititi umetničke radove i tim stručnjaka je odlučio da bi bilo najbolje da se oko radova stave pregrade.
(Blic)
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Desava se svasta .. nadam se da ga nece pitati da plati jer ipak se desilo slucajno
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
Steta za skulpturu ipak totem visok oko tri metra je zahtevao puno sati provedenih u stvaranju tog dela a za ostalo mislim da ce osiguranje muzeja platiti ostetu ako je umetnica bude zahtevala
|
|
 |
milannik1 Mr. Bombastic

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224

|
|
|
pa koliko ja verujem novinarima mislim da ta skulptura vredi najvise 2 hiljade funti... a oni obavezno pisu troduplo!
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Moguce je sve ako je iz trece ruke
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|