:: |
| Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
Stari su samo tri nedelje, a Noks Leon i Vivijana Marčelin su već najpoznatiji blizanci na svetu!
Magazini "People" i "Hello" objavili su slike novorođenčadi poznatog glumačkog para Anđeline Džoli i Breda Pita, i za ovo zadovoljstvo i najočekivaniju naslovnicu u poslednjih godinu dana, platili fantastičnih 15 miliona dolara.
Ovonedeljni magazin "People" posvećen je isključivo poznatoj četvorci, pa je tako reportaža o Anđi, Bredu, Noksu i Vivijani, zauzela čak 19 stranica.
"U potpunom smo haosu ali se snalazimo, i polako počinjemo da uživamo u mališanima", rekla je Anđelina u intervjuu magazinu.
"Šiloh i Zahara pomažu. Znaju da nam pomognu oko presvlačenja, ali i da pridrže bebe. Ponašaju se kao male mame".
(MONDO)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
videla medju prvima
preslatki su!!!!!!!!!!
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
serbia_989 Schatzi

|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!

|
|
|
Bas bi bio fazon da su dobili 2-oje crnaca........... kako bi se lik smorio :p
|
_________________ zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne! |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
A šta se očekivalo .. da neće biti najpoznatiji .. pa to su ipak deca poznatih filmskih glumaca tako da ne vidim kako ne bih bili poznati ..
Deca su inače preslatka .. gledao sam slike lično u novinama.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Nek im je sa srećom
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|