www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Poštanska markica sa vašim likom!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 04, 2008 6:03 pm    Naslov poruke: Poštanska markica sa vašim likom! Na vrh strane Na dno strane

Poštanske marke sa svojim likom do nedavno su imali privilegiju da dobiju samo zaslužni građani. Od sada ne morate da budete naučnik, političar ili teniska zvezda da se ono što poželite nađe na pošti koju šaljete... Javno preduzeće „Pošta Srbije” saopštilo je da je cena personalizovane poštanske marke za količinu od 200 do 1.000 komada sada pristupačnija i umesto 130 iznosi 110 dinara po jednoj marki. Personalizovana poštanska marka je nova usluga „Pošte” i namenjena je frankiranju pošiljaka u unutrašnjem poštanskom saobraćaju, navedeno je u saopštenju. Umesto uobičajenih motiva, na personalizovanim poštanskim markama mogu se, po izboru, naći logotipi preduzeća, fotografije poslovnih zgrada, reklame ili druga likovna rešenja po izboru korisnika - naručioca marke, bilo da je reč o fizičkom ili pravnom licu, a sve u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima.

Ta marka se štampa na specijalnom papiru, po svemu je ista kao redovne i prigodne poštanske marke, osim po motivu.

Minimalni tiraž za jednu narudžbinu je 200 komada, a cene maraka su određene na osnovu naručene količine.

Personalizovana poštanska marka je ekskluzivan vid promocije, koji pravnim licima omogućava izgradnju imidža i plasiranje brenda, dok fizičkim licima daje mogućnost da se njihov lik ili neki poseban događaj (venčanje, rođendani...) nađe na poštanskoj marki.

(Tanjug)

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E ljudi ...jel može neko da mi kupi ove markice ... ja ću da vam pošaljem pare .. baš je cool

NemanjaSO
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 18 Apr 2007
Mesto: Sombor

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 6:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Personalizovana poštanska marka je nova usluga „Pošte” i namenjena je frankiranju pošiljaka u unutrašnjem poštanskom saobraćaju"

za cega ce ti da ti sluze za ukras?

serbia_989
Schatzi
<b>Schatzi</b>

Godine: 36

Datum registracije: 30 Jul 2008
Mesto: Subotica, Srbija!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 6:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bas je do yaya Razz

Ginobili93
...3,2,1...
<b>...3,2,1...</b>

Godine: 33

Datum registracije: 05 Jan 2008
Mesto: Kaluđerica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 7:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmmmm...pa nije lose...mada cudi me da me nisu stavili jos odavno...mislim kad mogu Ajfrlov toranj sto ne bi mogli mene??? Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Poštanska markica sa vašim likom! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon