:: |
| Autor |
Poruka |
Shiseido N-SNG-J06

|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229

|
|
Venčanja na čudnim mestima nisu neka novost - podvodna venčanja, "slobodni pad" venčanja, ona kad skačete padobranom ili u nešto "mirnijoj" varijanti, visite naglavačke posle skoka bandžijem, ali venčanje koje je u Rendkombu u Velikoj Britaniji obavio vikar Džordž Brigham, sigurno je najzanimljivije.
Daren Mekvolters (24) i njegova nežnija, ali ne i plašljivija, polovina Kejti Hogson (23), rešili su da na dan svog venčanja iznajme tri aviona, kako bi ovu svečanu ceremoniju obavili ne u, nego na njima!
Kako bi svatovi okupljeni nekoliko stotina metara niže čuli "nesrećnog" popa koji čita zavete, mladenci su iznajmili zvučnike i pojačalo.
(MONDO)
|
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
|
Vrlo romanticno nekako vazdusasto
|
|
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
E sve sam cuo ali ovo jos nisam .. Boze svasta .. jadni pop .. samo to mogu da kazem
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|