www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Testirajte Internet Explorer 8
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 41

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 08, 2008 1:08 pm    Naslov poruke: Testirajte Internet Explorer 8 Na vrh strane Na dno strane

Američki softverski gigant Microsoft je u jednom od zvaničnih veb dnevnika kompanije objavio poziv beta ispitivačima da se prijave za testiranje beta verzije njegovog čitača veba Internet Explorer 8.

Pojavljivanje te prve beta verzije Internet Explorera 8 obeležile su dve glavne opcije - Activities i Web Slices koje omogućavaju programerima da razvijaju specifične aplikacije koje se mogu koristiti u okviru tog čitača veba.

Microsoft je predstavio prvu beta verziju svog čitača veba na konferenciji "MIX 08" održanoj od 5. do 7. marta u Las Vegasu.

Prema ranije objavljenim planovima, druga beta verzija će se pojaviti do kraja ovog meseca, a konačna verzija čitača do kraja godine.

Najnovija istraživanja upotrebe Interneta koje je sprovela američka istraživačka kompanija Net Applications pokazuju da oko 74 odsto korisnika računara za pristup Internetu koristi Internet Explorer.

(Tanjug)

Killaz
***Don Brate***
***Don Brate***

Godine: 36

Datum registracije: 08 Nov 2006
Mesto: Somewhere in the universe...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 08, 2008 1:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Testirao sam osmicu,i uopste mi se ne svidja,malo se razlikuje od svog prethodnika,preporucujem svima firefox 3,po meni najbolji web browser Cool

kosta00
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 02 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 08, 2008 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

IE vise nikad nece krociti u moj zivot.
Opera Rulz.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 08, 2008 3:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se mene tice .. ja inache koristim Mozzila-u kad sam kuci a ovde dok sam na poslu me ne interesuje sta koriste posto je to ipak njihov kompjuter Wink

Ginobili93
...3,2,1...
<b>...3,2,1...</b>

Godine: 33

Datum registracije: 05 Jan 2008
Mesto: Kaluđerica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 08, 2008 6:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozilla Firefox je zakon....kakav bre IE??? Koristio sam IE 3meseca...i evo Firefox koristin 4 godine!!! Najbolja je! Very Happy

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 08, 2008 7:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znaci da ne testiram uopste?

" I know the way to fuck them all...."

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 08, 2008 7:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad nista od tog IE, pa me ni ne zanima.
Opera je kraljica a i lisica je OK.

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 35

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 08, 2008 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

IE ni za zivu glavu...najgori je zato sto ima gomilu propusta...Opera rulz Mr. Green

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 91

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 08, 2008 10:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lisica i opera a IE ne hvala ne treba mi

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Testirajte Internet Explorer 8 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon